צי'סטה בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צי'סטה בחניכיים
    רפי
    27/04/2007

אני בן 44 התגלה אצלי צי'סטה בחניכיים הקדמיים בגודל של 5 ס"מ, אני אמור לעבור ניתוח להוצאת הצי'סטה, הרופא אמר שקודם אעשה טיפולי שורש בשיניים הקידמיות ולאחר מכן את הניתוח שככל הנראה ישאיר לי חור בחניכיים ואז אצטרך לעבור עוד ניתוח באזור האגן לסתימת החור בחניכיים, לי זה נראה קצת מפחיד ומסובך, האם ההגיו9ן לא אומר קודם להוציא את הצי'סטיה ולאחר מכן טיפולי שורש, ומה לגבי החור שישאר בחניכיים? אנא עזור לי במידע אני חסר אונים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צי'סטה בחניכיים

הוספת תגובה

• ציסטה

ד``ר דניאל ניצן
    29/04/2007

שלום רפי
    מכיון שלא ראיתי את הצילומים שלך, אני יכול להתיחס רק באופן כללי.
    במקרים רבים הגיוני יותר לבצע טיפולי שורש בשיניים שהיו הגורם לציסטה, ורק אחר כך להוציא את הציסטה, אך כל מקרה לגופו, ויש להתיעץ עם הרופא המטפל.
    אני מנוע מלהמליץ על רופא מסוים, אולם ברור שאתה זקוק למומחה לכירורגיית הפה והלסתות. רשימה של המומחים לכירורגיה, ניתן למצוא באתר האינטרנט של הסתדרות לרפואת שיניים. כמו כן ניתן להתיעץ עם הרופאים במחלקות לכירורגיית הפה והלסתות באחד מהמרכזים הרפואיים הגדולים - תל השומר, איכילוב, בלינסון, רמבם, הדסה וכו' .
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו