יעוץ לגבי ניתוח בלסת העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי ניתוח בלסת העליונה
    ליטל
    27/01/2011

שלום לפני כמה שנים ממש לפני הגשר המליצה לי האורתודנטית ללכת למומחה בנוגע לבליטה בלסת העליונה וגשר לא יעזור הופנתי לביהח ברזלי עם צלומים פנורמים ולבסוף הוחלט שאין צורך לעבור כירוגי רק אורטו בלבד כשהלכתי אליה שנית היא לא קיבלה זאת ושלחה אותי לבית החולים הדסה עין כרם ששם ראו בליטה בלסת וצורך לנתח מאחר ונשארתי עם כן אחד ולא אחד הלכתי הפעם על גדעת עצמי ליעוץ באיכלוב גם המומחה באיכלוב הסכים שיש צורך בניתוח אני לא יודעת מה לעשות לבחור מביןם השנים ולעשות את הניתוח או ללכת ליעוץ נוסף באסף הרופא או בשביא מה הסיכונים ?אני אחרי גשר יש סיכוי שאני אחזור שוב לגשר ??
    מה אתה ממליץ לי לעישות אני ממש על סף יעוץ
    תודה מראש ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ לגבי ניתוח בלסת העליונה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    27/01/2011

שלום
    ללא בדיקה קלינית ורנטגנית אני לא יכול לחוות דעה
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי ניתוח בלסת העליונה

ליטל
    28/01/2011

אוקיי השאלה היא מה אתה ממליץ לי לעשות להמשיך ללכת לעוד ועוד רופאים והכסף בינתיים נאכל לי אומ עם המידע שיש לי לחסוך ולעשות את הניתוח איך אני מגיעה לבדיקה בקלינקה אצלך ? אני כל כך לא יודעת כבר מה לעשות
    תודה מראש ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו