סיבוך שיני בינה כלואות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוך שיני בינה כלואות???
    אירנה
    11/02/2011

שלום רב,
    מזה תקופה של כשלושה חודשים שפעם בכמה זמן אני מתחילה להרגיש כאב לוחץ על צד שמאל של הפנים (מצח, אף, עין שמאל). עם ההתקף הראשון הגעתי למיון במהלכו בוצע לי CT ראש ונמצא עיבוי רירית מצד שמאל. מייעוץ עם אף אוזן גרון ובדיקת הכנסת מכשיר סיב אופטי דרך האף קבע חד משמעית כי לא מדובר בסינוסים. עקב בירור ניורולוגי ברקע (חולשת שרירים וכאבים לוחצים בידיים ורגליים) ביצעתי גם MRI מוח שתוצאתו הייתה תקינה (חוץ מחשד וספק למיקרואדנומה בהיפופיזה שנפסלה ע"י אנדוקרנולוג). עקב היעדר ממצאים פניתי לרופאת שיניים וביצעתי צילום פנורמי של הפה, בו התגלו שני שיני בינה עלויונות (מצד ימין ומצד שמאל) כלואות לחלוטין.
    רציתי בבקשה לשאול אם התכן ששיני בינה כלואות יכולות להשפיע על מערכת העצבים המרכזית באופן כלשהי (ואולי זה מה שמשפיע לי על השרירים בגפיים) או על כאבים לוחצים בפנים שתיארתי מעלה. חשוב לציין כי כל עוד אני על אוגמנטין כל התופעות נעלמ ות. אודה לך מאוד על התשובה בהקדם.
    בברכה
    אירנה בן משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבוך שיני בינה כלואות???

הוספת תגובה

• סיבוך שיני בינה כלואות??? - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    11/02/2011

שלום
    סביר שאין קשר בין שיני הבינה לתופעות שתיארת. אולם לחוות דעת מהימנה אנא גשי לכירורג פה ולסת עם צילום פנורמי עדכני
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לפנייתי הקודמת

אירנה
    11/02/2011

שלום רב,
    תודה רבה על תשובתך. הנני קצינה בצה"ל וקיבלתי הפניה תקציבית לתל השומר לייעוץ עם כירורג בנושא. רציתי בבקשה לדעת אם אני יכולה לקבוע תור אליך עם הפניה זו או רק למרפאות צה"ל בתל השומר (יש בידי צילום עדכני פנורמי נכון ללפני שבוע). כמו כן שמתי לב בחתימתך שציינת כתובת של רחובות, ואני תושבת רחובות - האם זוהי כתובת בה אתה מקבל באופן פרטי או שניתן לעשות שימוש בהפניה זו?
    בתודה רבה,
    אירנה בן משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו