שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה
    יגאל
    13/02/2011

שלום רב
    אני בן 40 השיני בינה העליונים יצאו והכל בסדר איתם. בלסת התחתונה בצד השמלי (שמאל שלי)יצאה לי לפני כשנה השן בינה אך רואים לה רק את החלק העליון אך לפני 3 ימים התחיל כאב פתאומי בלחי באיזור שצמוד לשן זו(אין נפיחות חיצונית) יש כאבים אך לא בלתי נסבלים. שאני נוגע בשן עצמה (בקטע שגלוי) עם אצבע או הלשון אין כאבים למגע. כן כואב לבלוע רוק או שנוגע בלחי בצד הפנימי באיזור השן או שנוגע בבשר שבצידי השן ..יש לי פחד מוות מעקירות ועל אחת כמה וכמה שן כזו גדולה ובעיתית האם זו דלקת חולפת שלא תאלץ אותי לעקירה. ואם עקירה אפשרי הרדמה מלאה?
    בצד ימין של הלסת התחתונה השן בינה חסומה לגמרי ואין לי שום כאבים..כרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן בינה

הוספת תגובה

• שן בינה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    21/02/2011

יש צורך בבדיקת המקום וצילום פנורמי על מנת להעריך את הצורך בעקירת השן אולם נשמע מתיאורך כי אכן נדרשת עקירה. ניתן לבצע את העקירה גם בהרדמה כללית אולם יש לשקול היטב את יתרונות השיטה לעומת חסרונותיה יחד עם הרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו