מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתתוח אורתוגנטי אסתטי בלבד.עדן27/02/2011
היי ד"ר! כתבתי לך את השאלה למטה ולא ענית לי.. אודה לך אם כו
בן 21 לאחר טיפול אורתודנטי כושל. שתי הלסתות לא סוגרות באופן מלא אחת על השניה, התחתונה זזה קדימה מאשר העליונה וקשת הלסת התחתונה גם גדולה יותר. הייתי בייעוץ אצל ד"ר דניאלה בלינדר בתל השומר לפני כשנה וחצי. היא המליצה לי לעבור טיפול אורתודנטי להרחבת הלסת העליונה כך שתהיה תואמת לתחתונה, אך זה לא סיפק אותי. הבעיה שלי היא שהלסת התחתונה בולטת החוצה בצורה שמפריעה לי, מה גם שכל הלסת התחתונה, כל השליש התחתון של הפנים שלי גדול מ2 השלישים האחרים. הייתי בוועדה לאחר מכן עם מס' אורתודנטים, כירורגים וכו'. הם אמרו לי שניתוחים כמו שאני מבקש ניתנים רק לבעלי מצבים קשים ומעוותים, ולא לאנשים שרוצים להיות יפים יותר ממה שהם(אני נראה טוב) ולכן לא הסכימו לנתח אותי. כמו כן הם טענו שאם יזיזו לי את הלסת אחורה, יישאר לי סנטר כפול ולחיים שמנמנות(הלחיים שלי עם קצת שומן) מה שייתן מראה לא רצוי.
1. איך יכול להיות שאין פתרון לבעיה שלי?
2.עוד שאלה- האם ניתן להפוך לסת מרובעת כבדה וגברית לנשית ועדינה עם סנטר מחודד יותר? מבלי תופעות לוואי כמו שינוי במבנה הפנים והיוותרות שומן בסנטר והלחיים? האם זו פרוצדורה שניתן לבצע במהלך ניתוח אורתוגנטי?
3. האם ניתן להגיע אליך לייעוץ? אתה גם מנתח?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתתוח אורתוגנטי אסתטי בלבד. - תגובה
ד``ר יזהר שוחט04/03/2011ניתן לפתור את בעייתך המתוארת בשאלה אולם הדבר עשוי לדרוש מס' ניתחים. חלק מההתוויות לניתוח אורתוגנטי הם צרכים אסטטים. ניתן לחזור שוב על הייעוץ וכן להיוועץ במחלקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)