מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש ללא תקווה - כאבים אחרי טיפולנ'02/03/2011
סליחה על הכותרת אבל זו המציאות,
מבחור צעיר בריא בן 33, אני עשרה חודשים עם כאב רצוף יומיומי וקשה להמשיך ככה.
(אם מישהו חווה כאבים שקשה לתאר שלא עוברים חודשים אחרי טיפול שיניים -
בבקשה לפנות אליי לחלוק מידע , כאבים - אולי ישועה - למייל)
בן 33 . מיואש. , מבחור בריא לחלוטין לפני כעשרה חודשים , אני חושב שמה שקרה לי יגמור את חיי בגיל צעיר.
לא בונה על הרבה עזרה, אבל אולי ...
מיד אחרי טיפול שיננית + טיפול שיניים לפני כעשרה חודשים, החלו לי כאבי תופת באזור המטופל (ובעוד אזורים ליד).
הכאב החל מיד לאחר הטיפול , באזור המטופל (אם כי לא בשן המטופלת עצמה).
עברתי סתימה רגילה, "עמוקה".
כאבי תופת למשך שבועות . כמובן שהשן נפתחה לטיפול שורש. והכאבים ירדו מעט בעוצמתם, ועברו לכאב קבוע.
הכאבים - בלסת צד שמאל למטה... חניכיים... גרון ליד, אוזן. אבל בעיקר הכאבים מרגישים בשיניים לפעמים בכמה מקומות ספציפים בשיניים/חניכיים מתחת לשן .
כמובן שהייתי אצל כמחצית מהרופאים בתחום בכל הארץ.
רופאי שיניים רבים מספור, כירורגי פה ולסת, מומחים לטיפולי שורש,
נוירולוגים , ומומחים ברפואת כאב - הכל.
אני נוטל אלטרולט, וליריקה במינון גבוה - השיפור, אם יש, מועט ביותר,
ובכל מקרה, אין יום שאני בלי כאבים רוב היום.
כמובן שהעלו את השם "טריגמינל נוירולוגיה" ,אבל גם הרופאים אומרים שסימפוטמים לא מתאימים - במקום התקפות של כמה דקות פעם בכמה זמן.. הכאב שלי רצוף לאורך רוב היום.
ההמלצות הרפואיות - נראה שהלכתי לכולם (מרפאות כאב , מרפאת כאב לשיניים באוניברסיטת ת"א, בירושלים ,בי"ח בילינסון )
כמובן שעשיתי בדיקות CT , MRI - יצא תקין.
משהו לא בסדר! איך לא מוצאים? לא יכול להיות שאדם ייכנס לטיפול שיניים וילכו לו כל החיים לחלוטין.
מה עושים? כי לחיות ככה לאורך עוד הרבה זמן - זה לא בא בחשבון
תודה לכולם
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע שאתה מאוד מאוד סובל
דפנה03/03/2011הלוואי ויכלתי לעזור לך.
חשבתי אולי להתייעץ בפורום פסיכיאטריה? אולי יש תרופות שיקלו על הכאב הנפשי שמתלווה לכאב הפיזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליו..
רוני06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?