עלות ניתוח אורתוגנטי ללא ביטוח רפוא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח אורתוגנטי ללא ביטוח רפוא
    דורית
    27/03/2011

שלום
    אני מועמדת לניתוח אורתוגנטי של שתי הלסתות בגלל overbite and crossbite
    אני גרה בחו"ל ומעוניינת לעשות את הניתוח בארץ. אין לי התחייבות קופת חולים ואני אשלם על הניתוח בצורה פרטית
    עברתי את הטיפול האורתודנטי המקדים לניתוח
    מהי העלות המשוערת של ניתוח כזה בארץ אם עושים בבית חולים פרטי או ציבורי? מחפשת סדר גודל. מתעניינת בניתוח במרפאת פה ולסת בתל השומר אבל פתוחה למקומות אחרים

תודה מראש
    דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עלות ניתוח אורתוגנטי ללא ביטוח רפוא - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    27/03/2011

עלות הניתוח תלוייה בכמות ימי האשפוז. התשלום עבור ימי האישפוז היא כ 2000 ש"ח ליום ובד"כ באישפוז נמשך כ 4-6 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - עלויות נוספות ותזמון

דורית
    27/03/2011

תודה רבה. האם יש עלויות נוספות חוץ מימי האשפוז? האם האשפוז כולל את שכר המנתח המרדימים והכל? האם יש הבדל במחיר אם עושים לסת אחת או שתיים או שהכל כלול במחיר האשפוז?
    האם זה ריאלי בכלל לקבוע את הניתוח בארץ? אני חושבת להגיע פעמיים. פעם לפגוש את הרופאה (דר בלינדר) ופעם לניתוח עצמו. האם זה ריאלי? מה זמן ההמתנה לניתוח בימים אלו?

תודה מראש
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו