הידוק שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידוק שיניים
    מעיין
    10/04/2011

שלום
    אני חיילת והרופא שלי אמר שכנראה שיש לי שחיקת שיניים או הידוק שניים
    לפי מה שאני מרגישה זה הידוק שיניים . בכל מקרה יש כאבי ראש כבר חודשיים ואני בנתיים מחכה לרופא TMJ . עכשיו ממה שקראתי באינטרנט כל מה שצריך לעשות כדי שזה יפסיק זה איזה סד ללילה . רציתי לשאול אם אני באמת צריכה ממוחה לפה ולסת בשביל הדבר הזה? ואם שאני יגיע עליו הוא יתן לי פתרון או שישלח אותי לעוד רופא ,כי כמו כל דבר בצבא עד שקיבלתי הפניה לרופא ממוחה הזה לקח הרבה זמן.
    ועוד משהו לפני יומיים התעלפתי עכשיו אני לא יודעת אם זה קשור אחד לשני . במיון בבדיקות לא מצאו כלום והמליצו לי לבקש הפניה לנייורלוג,רציתי לדעת אם יש סיכוי שיש קשר בין הדברים :בין הכאבים בלסת לכאבי ראש ,להתעלפות ולחלושה שאני מרגישה ביומיים -שלושה האחרונים.
    לצורך העניין לא התעלפתי כי לא אכלתי או לא שתיתי ואני בדרך כלל בן אדם בריא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידוק שיניים

הוספת תגובה

• הידוק שיניים - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    10/04/2011

שלום
    1. אין קשר בין בעיות בפרקי הלסת להתעלפות
    2. סד לילה יכול להכין כל רופא שיניים שמיומן בכך
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מעיין
    11/04/2011

אז למה שלחו אותי לרופא מומחה של פה ולסת ולא פתרו את זה כבר ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו