מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידוק שינייםמעיין10/04/2011
שלום
אני חיילת והרופא שלי אמר שכנראה שיש לי שחיקת שיניים או הידוק שניים
לפי מה שאני מרגישה זה הידוק שיניים . בכל מקרה יש כאבי ראש כבר חודשיים ואני בנתיים מחכה לרופא TMJ . עכשיו ממה שקראתי באינטרנט כל מה שצריך לעשות כדי שזה יפסיק זה איזה סד ללילה . רציתי לשאול אם אני באמת צריכה ממוחה לפה ולסת בשביל הדבר הזה? ואם שאני יגיע עליו הוא יתן לי פתרון או שישלח אותי לעוד רופא ,כי כמו כל דבר בצבא עד שקיבלתי הפניה לרופא ממוחה הזה לקח הרבה זמן.
ועוד משהו לפני יומיים התעלפתי עכשיו אני לא יודעת אם זה קשור אחד לשני . במיון בבדיקות לא מצאו כלום והמליצו לי לבקש הפניה לנייורלוג,רציתי לדעת אם יש סיכוי שיש קשר בין הדברים :בין הכאבים בלסת לכאבי ראש ,להתעלפות ולחלושה שאני מרגישה ביומיים -שלושה האחרונים.
לצורך העניין לא התעלפתי כי לא אכלתי או לא שתיתי ואני בדרך כלל בן אדם בריא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידוק שיניים - תגובה
ד``ר דניאל ניצן10/04/2011שלום
1. אין קשר בין בעיות בפרקי הלסת להתעלפות
2. סד לילה יכול להכין כל רופא שיניים שמיומן בכך
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מעיין11/04/2011אז למה שלחו אותי לרופא מומחה של פה ולסת ולא פתרו את זה כבר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?