לסת נתקעת בזמן פיהוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת נתקעת בזמן פיהוק
    ליאת
    01/05/2011

שלום רב,

לאחרונה התחלתי לחוות תופעה חדשה ולא נעימה שבה לאחר פיהוקים - במיוחד גדולים (כאלו בהם הלסת התחתונה מתרחקת ככל האפשר מהעליונה) אני פשוט נתקעת ולמשך מספר שניות לא מצליחה לסגור את הפה שלי. אני כן מצליחה לסגור אותו רק אחרי תנועות ימינה ושמאלה עם הלסת התחתונה ולפעמים בסיוע הפעלת לחץ קל של אצבעות על מפרק הלסת. זה, כמובן מלווה בכאב מסויים, באי נוחות ובמבוכה (זה קרה לי פעם ברחוב. רחוב!!!).
    אולי כדאי לציין שלפני מספר שנים התלוננתי על קליקים בלסת בשעת סגירה ופתיחה שלה, ורופא בדק וטען שהכל בסדר.

עצות? מישהו? משהו? מה זה יכול להיות בכלל הדבר המוזר הזה, שמעולם לא שמעתי על עוד מישהו שקרה לו?

תודה רבה והמשך יום טוב,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת נתקעת בזמן פיהוק

הוספת תגובה

• לסת נתקעת בזמן פיהוק - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/05/2011

המדובר בתופעה לא נדירה הנגרמת עקב שינוי במבנה ומיקום הדיסק שהוא מעין סחוס המצוי במפרק הלסת. בהתאם לחומרת הבעיה ניתן להתאים טיפול שיכול לכלול סד לילה, פזיותרפיה , ולעיתים אף אופציה ניתוחית כלשהי. אנא גשי לבדיקת כירורג פה ולסת לצורך התאמת הטיפול המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ליאת
    11/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו