לסת הפוכה וסנטר ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת הפוכה וסנטר ארוך
    ליאת
    02/05/2011

שלום, אני בת 16, עברתי תהליך ליישור שיניים והרופא המטפל אמר שיסדר את לסת ההפוכה בעזרת הגשר ולבסוף אמר שאין מה לעשות עם זה ואין איך לטפל, ולא הזכיר ניתוח.
    הגעתי למרפאה לאחר שנה שהורדתי את הגשר לשאלה ואורטודנטית אחרת אמרה לי שאני חייבת לעבור ניתוח לסתות ואם לא, בעתיד זה יכול לגרום לקמטים מעל הפה ועוד דברים ושחייב לעשות עכשיו... ונלחצתי מאוד ממה שאמרה.
    רציתי לשאול האם לאחר הניתוח מראה הפנים יישתפר או רק בתוך הפה?, ואם השיניים שלי ישרות אצטרך לעבור שוב את הטיפול האורטודנטי? ומכיוון שאני תלמידת תיכון מתי אוכל לתפקד כרגיל לאחר הניתוח? והאם הניתוח מסובסד? (ראיתי באחד האתרים שכתוב שהוא מסובסד), האם הניתוח הוא אסטטי בלבד? והאם שווה להיכנס לסיפור הזה?
    אשמח לתשובה :)
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת הפוכה וסנטר ארוך

הוספת תגובה

• לסת הפוכה וסנטר ארוך - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/05/2011

מטרת הניתוח היא שיפור מנח הלסתות והשיניים ומכאן שגם מראה הפנים ישתנה. זמן ההחלמה הראשוני הוא כ 10 ימים אולם המתוצאה הסופית מתקבעת לאחר כ 6 חודשים
    מומלץ כי תתיעצי עם הרופא המנתח בשאלות הנוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו