מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעילת לסתותדנה01/06/2011
שלום
אני בת 25 בריאה בד"כ מזה חודש וחצי סובלת מכאבי ראש וצוואר טורדניים במשך כל התקופה ללא הפסקה בשבוע האחרון הצטרף לכאב הזה כאב חד מעל האוזן ווריד פועם קצת מתחת לרקה רק בצד שמאל (לא במפרק עצמו אלא בעצם שמעליו)
שמתי לב שהכאב הזה חזק יותר בבוקר, וכן לעיתים קשה לי לסגור את צד שמאל של הפה כשאני פותחת אותו נשמעים קליקים,וכאבים במפרק הלסת בצד שמאל וכן כאשר אני סוגרת שיניים בצד הזה הכאב בראש מתחזק
אני לא יודעת אם זה קשור אבל כבר כ-8 שנים אני סובלת מטינטון (רעש סטטי קבוע) באוזן שמאל, ובקבותיו גם ירידת שמיעה בצלילים מסוימים באותה האוזן
הרופא רשם לי בעקבות כאבי הראש אתופן שאותו אני לוקחת כבר 3 ימים כאבי הצוואר השתפרו קצת אבל לא הכאב ברקת שמאל לא
האם יכול להיות שאני נועלת שיניים מתוך שינה, איך אני יכולה לדעת אם כן, האם כאבי הראש יכולים להיות קשורים לכך ?
והאם יש המלצה מה אוכל לעשות או לאן לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעילת לסתות - תגובה
ד``ר דניאל ניצן01/06/2011שלום
הידוק או חריקת שיניים בלילה היא נפוצה מאוד.
אפשר שבן הזוג יצפה בך בלילה, או להתקין מצלמה שתצלם אותך בלילה, וכך לוודא שאת אכן חורקת או מהדקת.
הכתובת לטיפול בכאבים בפרקי הלסת: מרפאת TMJ , הפקולטה לרפואת שיניים, הדסה ירושלים
בברכה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?