נעילת לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעילת לסתות
    דנה
    01/06/2011

שלום
    אני בת 25 בריאה בד"כ מזה חודש וחצי סובלת מכאבי ראש וצוואר טורדניים במשך כל התקופה ללא הפסקה בשבוע האחרון הצטרף לכאב הזה כאב חד מעל האוזן ווריד פועם קצת מתחת לרקה רק בצד שמאל (לא במפרק עצמו אלא בעצם שמעליו)
    שמתי לב שהכאב הזה חזק יותר בבוקר, וכן לעיתים קשה לי לסגור את צד שמאל של הפה כשאני פותחת אותו נשמעים קליקים,וכאבים במפרק הלסת בצד שמאל וכן כאשר אני סוגרת שיניים בצד הזה הכאב בראש מתחזק
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל כבר כ-8 שנים אני סובלת מטינטון (רעש סטטי קבוע) באוזן שמאל, ובקבותיו גם ירידת שמיעה בצלילים מסוימים באותה האוזן

הרופא רשם לי בעקבות כאבי הראש אתופן שאותו אני לוקחת כבר 3 ימים כאבי הצוואר השתפרו קצת אבל לא הכאב ברקת שמאל לא

האם יכול להיות שאני נועלת שיניים מתוך שינה, איך אני יכולה לדעת אם כן, האם כאבי הראש יכולים להיות קשורים לכך ?
    והאם יש המלצה מה אוכל לעשות או לאן לפנות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעילת לסתות

הוספת תגובה

• נעילת לסתות - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    01/06/2011

שלום
    הידוק או חריקת שיניים בלילה היא נפוצה מאוד.
    אפשר שבן הזוג יצפה בך בלילה, או להתקין מצלמה שתצלם אותך בלילה, וכך לוודא שאת אכן חורקת או מהדקת.
    הכתובת לטיפול בכאבים בפרקי הלסת: מרפאת TMJ , הפקולטה לרפואת שיניים, הדסה ירושלים
    בברכה
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו