בעיה בלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בלסת
    שירן
    08/06/2011

שלום,

יש לי בעיה בלסת (אני לא יכולה לפתוח את הפה למקסימום) ואני צריכה לעבור ניתוח (הניתוח לא יהיה בשנה הקרובה). עכשיו גיליתי שיש לי חור בשן, אבל בגדול אני לא יכולה ללכת לרופא שיניים, כי אני לא יכולה לפתוח את הפה / להשאיר אותו פתוח. יש לכם איזשהי עצה מה אני יכולה לעשות כדי לטפל בשן למרות הבעיה של הלסת???

תודה מראש,

שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בלסת

הוספת תגובה

• בעיה בלסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/06/2011

לא פירטת בשאלה מהי הבעיה בגינה קיימת הגבלה בפתיחת הפה, לכמה פתיחת פה את מסוגלת להגיע ומה מיקום השן הדורשת טיפול. באופן עקרוני ניתן למצוא את דרך הטיפול המתאימה שיתכן ותיכלול טישטוש - סדציה על מנת לאפשר להתגבר על הכאב הכרוך בפתיחת פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירן
    12/06/2011

אינני יודעת בוודאות מהי הבעיה שגורמת להגבלה בפתיחת הפה. ככול הנראה יש איזשהו "חלק" שחסר באחד הצדדים של הלסת (הלסת א-סימטרית) וזה מה שגורם לפתיחה נוקשה ולא חלקה של הפה. הפה נפתח ממש פתיחה מינימלית (כשאני מפהקת, פתיחת הלסת חייבת להיות מאוד מבוקרת מצידי, אחרת הלסת ננעלת לי כשהפה פתוח) והשן עם החור, נמצאת בפנים הפה למעלה. עד היום, לא היה לי צורך ללכת לרופא שיניים על מנת לטפל בחורים ובגלל הבעיה בלסת, אני באמת לא יודעת מה לעשות או איך לטפל בבעיה.

אשמח לשמוע את עצתך בהקדם,

תודה מראש,

שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    12/06/2011

מומלץ כי תפני לרופא שיניים המטפל המודע לבעייתך ויבחן האם ישנו צורך בטיפול תחת סדציה - טישטוש על מנת להקל על מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו