גוש עצם בחיך עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש עצם בחיך עליון
    אילנית
    27/06/2011

שלום, שמי אילנית והייתי אצל רופא שיניים והוא הפנה אותי לרופא פה ולסת. יש לי גוש עצם ובשר באמצע בחיך העליון בגודל של שתי סנטימטר בערך.הייתי בטוחה שזה המבנה של החיך עד שהרופא הפנה את תשומת ליבי. אני לא יודעת אם זה אצלי מספר חודשים או אפילו שנים.האם יש סיכוי שזה סרטני או גידול שפיר או האם קיימת איזשהיא אפשרות שזה מולד ?האם בכל מקרה מבצעים ביופסיה. בבקשה תענו לי על שאלות אלה.אני מאוד לחוצה ומודאגת מכך.

הרבה תודה

אילנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש עצם בחיך עליון

הוספת תגובה

• גוש עצם בחיך עליון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    28/06/2011

בליטות עצם שפירות שכיחות יחסית בחיך הקשה ועשויות להגיע לגודל כפי שתיארת. לרוב אינן מטופלות אלא אם גורמות להפרעה תפקודית כלשהו. את מרבית הבליטות הנ"ל משאירים למעקב תקופתי. מומלצת בדיקה אצל הכירורג על מנת לאשר זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב

אילנית
    28/06/2011

אני מקווה שזה המצב שלי. תודה על התגובה המהירה.אני בוכה לאחרונה רק מהפחד.תודה ושוב תודה ואני מקווה בע"ה שזה באמת שפיר.

אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו