נגע על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע על הלשון
    גלית
    27/06/2011

יש לי שני נגעים בצע כחול-סגול בצד הלשון..הראשון מאוד קטן,כמו נקודת חן אך בולט והשני קטן בהרבה פחות בולט,אני בת 22,אין בעיה אחרת בלשון לפי רופא משפחה,הפנה אותי לפה ולסת אך קופת חולים הפנתה אותי לא.א.ג..
    רופא המשפחה חושב שאולי מדובר בהצטברות כלי דם?סוג של גידול?שפיר?עלול להיות סרטני?
    השבוע יש לי תור לאבחן אם צריך ביופסיה או לא..
    מה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע על הלשון

הוספת תגובה

• נגע על הלשון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    28/06/2011

הדבר עשוי לנבוע אכן מכלי דם ויש מקום לבדיקתך ע"י כירורג פה ולסת ולא ע"י אא"ג שזו לא תחום התמחותו!. לאחר בדיקת הכירוג יוחלט צורך הטיפול ובביופסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע בלשון המשך

גלית
    28/06/2011

אוקי,אני אבדוק מול קופת החולים,הם טוענים שאני צריכה לעבור דרכו כדי לקבל הפנייה..
    זה עלול להיות משהו מסוכן?גיליתי את זה לפני שנתיים בערך,התגייסתי ושכחתי מזה כי זה לא מורגש..יש בזה סיכון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע בלשון

גלית
    28/06/2011

יש לציין שזה לא השתנה בכלל..לא בגודל ולא בצבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו