מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקפה ושפיכה בלתי נשלטיםעדו11/03/2009
שלום אני בן 26 דבר ראשון, בכל פעם שאני בקרבת חברה שלי יש לי זקפה בלתי נשלטת שאני מנסה להמנע ממנה אשר גורמת לי לאי נעימות ואף הפריעה לי להשתין כשהייתי באמצע פגישה איתה. איך ניתן לשלוט בזה ולהימנע מזה? דבר שני, מעולם לא נגעתי בחברות שלי עד עתה (על רקע דתי) אני וחברה שלי התחלנו לגעת אחד בשני, לנשק לגפף וכו' בזמן שאנו נוגעים אחד בשני יש לי שוב זיקפה לא נשלטת וזרמים באיבר המין, בפעם הראשונה שנגענו אפילו הייתה לי שפיכה תוך כדי שהתקרבנו לאינטמיותי, ובפעם השנייה ניסיתי שלוט בזה ולהמינע אך שוב הייתה לי איזו נזילה קלה. הדבר ממש מפריע לי ואני מרגיש שזה נובע מהתרגשות עזה שגורמת לי לא לשלוט בגופי הייתי שמח להסבר ולטיפים, מה אפשר לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ד''ר נחום זילבר16/03/2009לא צריך לחפש פתרונות לזקפה בלתי נשלטתכשאתה עם החברה גם אם זה מפריע להשתנה.
כל העניין של הפליטה הראשונית בזמן חיכוך מוכר וידוע בגלל ריגוש ומגע מיני לא סדיר. בעתיד הכל ישתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חוםדידי09/03/2009
שלום,אני בן 39 בריא בדרך כלל בחודש האחרון יש לי תחושה מוזרה פעם פעמיים ביום יש לי תחושה באיבר המין ובאשכים כאילו אני מקבל מכת חום מתנור וזה נעלם אחריי כמה שניות ,ממה זה קורה?האם זה צריך להדליק לי נורה למשהו?תודה ופורים שמח אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר נחום זילבר10/03/2009זהו אירוע של תחושת חום שוודאי יחלוף בהדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכת חום המשך
דידי11/03/2009תודה על התשובה האם הכוונה היא לגליי חום?ממה זה נובע?תודה אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ד''ר נחום זילבר16/03/2009זה לא גלים אלא תחושה. תהליך עצבי קל שיחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוננות_09/03/2009
שלום, יש לי בעיה, קודם עליי לציין שאני בגיל ההתבגרות, אז הבעיה היא שכאשר יש לי רצון לאונן שנית באותו יום, לעיתים במרחק של שלוש שעות מן הפעם הראשונה , יש לי כאבים באזור הפין והאשכים, האם ניתן לשנות את זה ובכלל אולי יש לך מושג ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול
_09/03/2009האם זה יפגע בתפקוד המיני שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר נחום זילבר10/03/20091. לא ניתן לשנות זאת, אולם אל תבצע זאת באגרסיביות רבה.
2. זה לא יפגע בתפקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעאורן09/03/2009
שלום! קיימתי יחסי מין אנאליים כאשר אני הנחדר. לא היו כאבים חריגים, אבל כשגמרתי, הזרע שלי היה בצבע אדום של דם. קראתי באינטרנט שקיימת תופעה של דם בזרע. תוכל להסביר מה יתכן שקרה? האם עליי לחשוש? מה עליי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר נחום זילבר10/03/2009אירוע חד פעמי של המטוספרמיה לא צריך להדאיג. שים לב לצבע הזרע בפעמים הבאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים באיבר המין - באשכים ובפין עצמוד''ר נחום זילבר09/03/2009
שלום ד"ר בעבר כבר שאלתי אותך על זרמים באיבר המין וכתבת לי שאולי יש איזה תסיסה ולכן מומלץ לשתות הרבה מים.
שתיתי ולא הרגשתי שום שיפור הפוך זה התפשט יותר ואני מרגיש את זה גם באזור האשכים, וגם בפין עצמו. מה זה? ומה עושים? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועד משהו
יותם09/03/2009אני מוסיף שזה לא לעיתים רחוקות או פעם ב.. זה חוזר על עצמו כל מספר דקות כשאני עומד יושב הולך אוכל לא משנה מה אני עושה ובאיזה תנוחה אני נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותם
ד''ר נחום זילבר10/03/2009פנה לרופא נוירולוג שיבדוק את מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה לא מלאה בגיל צעירשמעון09/03/2009
אני בן 23, יש לי חברה בערך 4 חודשים, לפעמים (לעיתים קרובות) כשאנחנו שוכבים הזקפה שלי נופלת, או שלרוב היא פשוט לא מלאה עד הסוף... אני כן נמשך אליה, וכשהיא יורדת לי למשל הזקפה כן מלאה לרוב.. זה כאילו אני נכנס ללחץ כשאנחנו שוכבים, למרות שזה לא הגיוני כי אני בן אדם עם בטחון עצמי מאוד גבוה, אני כאילו נלחץ שיקרה מה שקרה בפעמים הקודמות למרות שהיא בסדר גמור ומאוד מרגיעה אותי ונמצאת איתי בכל השלבים... לא שכבתי עם הרבה בנות, אבל עם הבנות שכן שכבתי זה לא קרה לי בעבר חוץ מהאחרונה שהייתה לפניה שהזקפה שלי לא הייתה מלאה ולא הצלחתי להכנס אליה, יכול להיות שאני חושב ונזכר בזה ולכן זה קורה אני לא שולל, אבל אני לא בטוח... מה עושים? זה קצת מעיב על היחסים ביננו, וחשוב לי מאוד לסדר את זה.... היא גם יודעת שאני מתכנן לבדוק את זה ולשאול מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה.. בתודה, הנואש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ושיפור הזקפה
ד''ר נחום זילבר10/03/2009לפי תיאור מדובר כפי הניראה בבעיה פסיכולוגית. אולם לא ניתן לשלול בעיה פיסיולוגית - אורגאנית הקשורה לאברי המין. פנה לרופא המטפל בבעיות אלה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.. ו..
שמעון12/03/2009יש לך טלפון של רופא כזה? כמה שיותר לכיוון איזור השרון ובדיסקרטיות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ד''ר נחום זילבר16/03/2009בראש הפורום יש שם וטל' תוכל ליצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטוסקופיהערן09/03/2009
דוקטור שלום, עברתי היום בדיקת ציסטוסקופיה ורצייתי לשאול איזו תרופה יכולה לעזור לי עם הכאבים. אני ממש לא יכול להשתין מרוב כאב. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר נחום זילבר10/03/2009לקיחת תרופות המקלות על כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנגיומיליפומותיהודית09/03/2009
אחותי עברה בשנת 2003 כריתת שחלות ורחם בעקבות סרטן שחלות. מזה כחודש יש לה כאבי בטן. בתחילה היו ייותר דחופים וכעת היא מרגישה שיש משהו אבל לא יודעת להגדיר מה זה הכאב העמום. היא נשלחה ע"י האורולוג לבדיקת אולטראסאונד כליות ושלפוחית שתן להלן התוצאות: בשתי הכליות מוקדים אקוגניים - אנגיוליפומות מימין בקוטר 0.6 ס"מ ומשמאל קוטר 1.6 ס"מ. הכבד בגודל ומירקם תקינים 2 מוקדים קשיחים באונה ימנית יתכן - גרנולומות. כל שאר האברים תקינים. שאלותי: מה זה אנגיומיוליפומות? האם צריך משהו לעשות ? מה זה גרנולומות? מה יכול להיות מוקדים קשיחים בכבד? האם הם יכולים לגרום לכאב בבטן מעל שלפוחית השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ד''ר נחום זילבר10/03/20091. אלו הם בדרך כלל גידולים שפירים. לא לגעת
2. זהו ממצא לא ממאיר.
כל מה שנאמר למעלה במכתבך ובתשובותי לא קשור לכאבים באזור שלפוחית השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה לא מלאהאלי08/03/2009
שלום דוקטור. בזמן האחרון בעת זקפה ( גם זקפת בוקר) הכיפה לא מתקשה. מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר נחום זילבר10/03/2009יתכן שישנה הפרעה הקשורה לכלי הדם בקצה איבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת ניתוח על הסיכויים להרותשרון08/03/2009
שלום רב, בעלי, עבר בילדותו ניתוחים באבר המין, לא ידועה לי הסיבה הממשית, רק שהיתה בעיה בצינור השתן... בנוסף הוא נולד נימול, כעת אנו מנסים להיכנס להריון. האם יש לניתוחים השפעה על הסיכווים להרות? (אנו מנסים כחצי שנה.) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר נחום זילבר10/03/2009השאלה היא היכן ממוקם הפתח שממנו יוצא הזרע (גם השתן) האם הוא ממוקם בקצה העטרה.
הניתוחים עצמם לא משפיעים על כניסה להיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרון15/03/2009הפתח לא נמצא בקצה... יותר למטה. מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
ד''ר נחום זילבר16/03/2009אם הפתח נמצא במרכז הפין-הזרע לא נורה לפנים. אז יש צורך לבצע ניתוח "הזזת הפתח לפנים". אם הוא באזור העטרה-קרוב לוודאי שהזרע נפלט ישירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוצלהאבי08/03/2009
יש לי מספק שאלות: 1.כמה זה מוריד מהפרופיל? 2.האם תוכל להביא לי בבקשה את המייל שלך אני מאוד מבקשה תוה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר10/03/2009יתכן ומוריד פרופיל אם זה גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין-אונותאנונימי08/03/2009
שלום, אני בן 15 ומעשן..לאחרונה שמתי לב לבעיות זיקפה.יש קשר?אם אני אפסיק לעשן הזקפה תחזור?תוך כמה זמן? ואם לא, אז יש דרכי טיפול וסיבות אחרות לכך?[מכוון שאני צעיר עדיף זול אך מהיר ככל האפשר] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר10/03/2009אין קשר בין עישון סיגריות בגילך לבין זיקפה. עשון או הזרקת סמים זה הרבה יותר משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך ימין נמוך מאשך שמאלמשה07/03/2009
שלום, לאחרונה הבחנתי כי אשך ימין שלי נמוך מאשך שמאל. למיטב זכרוני אף פעם זה לא היה ככה .. יש סיבה להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר10/03/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אירודינמיתגילה07/03/2009
בעלי סובל מדליפת שתן הרופא שלח אותו לבדיקה אירו דינמית אחד המושגים שכתב בממצאים לאחר הבדיקה הוא " svi לא הורגש בזמן שיעול " שאלתי מהו אותו מושג ? האם יש לו השפעה על שלפוחית השתן ? מצפים לתשובתך תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ד''ר נחום זילבר07/03/2009לא ברור לי מושג זה שכתבת אולם, אולי הכוונה שלא הייתה בריחת/דליפת שתן בזמן שיעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פרוסטטהמישל07/03/2009
יש כמה אופציות לטיפול בפרוסטטה מוגדלת . מעוניין לדעת מה סיכויי ההצלחה של כל שיטה ומה הנזקים לחיי המין בכל שיטה ( ניתוח רגיל, החדרה דרך הפין, חום וכו' ) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישל
ד''ר נחום זילבר07/03/2009שיטות הניתוח וההרדמה נקבעות בהתאם למס' גורמים.
הנזקים והסיכונים זהים בד"כ הן מבחינת ההרדמה והן מבחינת דליפת שתן ואימפוטנציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)