פורום אורולוגיה, אימפוטנציה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• EWSL
    אם מניקה
    02/03/2009

שלום ד"ר אימי בת 60 ולפני כ-10 עברה טיפול לריסוק אבן אך ללא הצלחה ואפילו הגיעה לחדר מיון. מאז האבן נשארה ומדי פעם יוצרת לה דלקות ויש לה ליקוציטים רבים ובשבועות האחרונים אף היו לה כאבים האורלוג שבדק אותה אמר לה שעליה לעבור EWSL - גודל אבן 1.4 ס"מ נא הסבר לנו מהו הטיפול ? האם הוא מסוכן? היכן היא יכולה לעבור את הטיפול בהצלחה? היכן ניתן למצוא רופא שיכול לעזור לה. אנו חוששים שגם הפעם לא יעשו לה טוב . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    EWSL

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ESWL

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

זהו בדיוק ריסוק אבן חיצוני למיקום שבה האבן נמצאת. נעשה באמצעות גלי הלם. בכל בי"ח ציבורי ניתן לבצע ריסוק זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת מערכת השתן
    טל
    02/03/2009

שלום ד"ר עשיתי 2 בדיקות אולטראסאונד בהפרש של חודש. בבדיקה הראשונה נמצאה לי אבן בגביע התחתון בגודל 1.5 ס"מ. בבדיקה שניה לא מצאו אבן. האם זה ייתכן שהאבן נעלמה? אולי לא היה אפשרי לראות אותה בבדיקת האולטראסאונד ? (כי את הלבלב לא ראו בגלל גזים)

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מערכת השתן

הוספת תגובה

• טל

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

אבן בגודל של 11/2 ס"מ אינה נעלמת בקלות. יש לבדוק מה קרה ואולי תוצאת הבדיקה הראשונה היתה מוטעית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב אחרי תיקון וריקוצלה
    גבריאל
    02/03/2009

שלום אני חצי שנה אחרי תיקון וריקוצלה משמאל, לא מזמן החלו לו כאבים נוספים, היות ואני חיייל הופניתי ל us duplex סיכום האולטראסאונד היה: שאחרי תיקון וריקוצלה, "אפידידימיטיס וספרמטוצלה" מימין. כרגע אני ממתין לאורלוג לפיתרון הבעיה אך לפני הייתי רוצה לדעת אלו פתרונות יש לאפידידימיטיס וספרמטוצלה?? (האם זה ניתוח או זריקה או כל דבר אחר, או שזה ניתוח דומה לוריקוצלה שחייב מנוחה אחריו). בנוסף אם תוכל להסביר או לשים לינק מה זה אפידידימיטיס וספרמטוצלה??. תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה
    מצב אחרי תיקון וריקוצלה

הוספת תגובה

• גבריאל

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

כעת, כל הבעיה היא מצד ימין.
    כפי הנראה לא יעשו כלום.
    זהו תהליך דלקתי המתרחש בצינורת היוצאת מאשך ימין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת CT
    שירה
    02/03/2009

בן 71 , שנתיים אחרי ניתוח כריתה חלקית של הפרוסטטה, חוזרות התלונות על השתנה מרובה בלילה ותחושה של אי ריקון השלפוחית, נשלחתי לCT בטו ואלו התוצאות: כליות גודל תקין ציסטות קורטיקלית פשוטות משמאל עד קוטר של 1.2 ס"מ פרי פלביניות משמאל עד קוטר של 5 ס"מ. שלפוחית מלאה , דופן סדירים. ללא ממצא בדרכי שתן פרט לציסטות כליותיות עכירות שומן מזנטריאלית עם בלוטות עד גודל של 11 מ"מ- ממצא בלתי ספציפי שמשמעותו הקלינית אינה ברורה. retractile mesenteritis האם תוכלו לעזור לי עם התוצאות ? יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים ואני חושש מהתוצאות. האם משהו מהתוצאות מטריד?

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת CT

הוספת תגובה

• מיקי

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

אין בתוצאות האלה משהו מדאיג ובו אין תשובה לבעיתך האורולוגית הספציפית.
    בעוד שבועיים יחליט האורולוג על דרך הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרוצלה-מה לעשות?
    יבגני
    01/03/2009

שלום דוקטור, אני בן 19 ולפני כשבוע איבחנו אצלי הידרוצלה דו צדדית: אשך ימני- הודגמה כמות עד בינונית של נוזל חופשי צלול סביב האשך. אשך שמאלי- כמות קטנה של נוזל יחסית צלול. אני לא מרגיש כאב. אני אמור להתגייס בקרוב לצה"ל, ותהיה לי ועדה רפואית ביום עצמו. השאלות שלי: 1)מה כדאי לעשות במקרה הזה? לא לעשות כלום או ניתוח או שישנו טיפול אחר? 2)מה הסיכונים במקרה שלא מבצעים ניתוח, האם יש חשש בפגיעה בפוריות או במשהו אחר? 3)האם יש פעולות שעלי לא לבצע, כמו כפיפות בטן, משקולות או משהו אחר? 4)מה הצבא עושה במקרה זה? האם הוא מכריח לעשות ניתוח או שהוא מוריד פרופיל או משהו אחר? 5)האם זה יכול לעבור מעצמו? אשמח להמלצתך במקרה זה ומנסיונות עבר. תודה רבה, יבגני.

לקביעת תור
    סגירה
    הידרוצלה-מה לעשות?

הוספת תגובה

• י

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

אם אין בעיה של כאבים או הפרעות- אין לעשות דבר. אין זה משפיע על פוריות. אין מניעה להמשיך את החיים כרגיל כולל התעמלות ומאמץ גופני.
    יתכן ובצבא יורידו את הפרופיל
    אין זה חולף מעצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיפות במתן שתן/רגישות בקצה הפין
    מודאג
    28/02/2009

דר' שלום רב. בן 31 ברקע: בעיית גב תחתון (ספונדילוליסטזיס) המורגשת בשנתיים האחרונות בכאבים בליווי הקרנה לרגל ימין. נטלתי אטופן במינון מקסימאלי למשך כחודשיים. ידוע לי על וריקוצלה באשך שמאל (מהגיוס) שלא השפיעה עלי יותר מידי למעט כאבים לעיתים נדירות באשך. יחסי מין - סבירים, תדירות לא גבוהה במיוחד. לאחרונה, למשך חודשיים יש לי תכיפות במתן שתן לפרקים. הבעיה בעיקר בעבודה ופחות בבית. לאחרונה אני מרגיש גם כאבים בקצה הפין זה רק לפרקים ולא משפיע יותר מידי על נושא השתן. לאחר השתנה (זרם חזק וטוב) אני מרגיש כי נשארות יותר טיפות מהרגיל בתחתוני ולפעמים זה הגירוי הגורם לי לתת יותר שתן. עלתה אפשרות של השפעת מתח ולחץ מהעבודה - אינני מרגיל עומס או לחץ שונה מהרגיל בתק' האחרונה. בבדיקת שתן ראשונה (בימים הראשונים של התופעה) נתגלה ממצא ורופא המשפחה נתן כדורים קטנים אדומים (שצבעו את השתן), כמעט ולא השפיע. ניתנה אנטיבייוטיקה (ציפוויט) למשך שבוע, ללא השפעה משמעותית במהלכה נלקחו שתי בדיקות שתן (אחת לתרבית) - ללא ממצאים. בוצע U-S כללי לבתן תחתונה ופרוסטטטה - הכל תקין. נבדקתי ע"י אורולוג - בדק פרוסטטה - גודל תקין, המליץ על בדיקה אורודינאמית בכדי לבודד את הבעיה. שאלותיי הן: 1. אני די מוטרד מהבדיקה - האם לדעתך היא נחוצה? 2. שמעתי על מצבים בהם בדיקת תרבית שתן לא דייקה ונמצאים חיידקים בפרוסטטה. האם כדאי לבצע בדיקה נוספת (עכשיו כאשר אינני נוטל אנטיביו')? 3. עלתה האפשרות שמדובר בהשפעת קור. אני משתדל לחמם את המקום וזה אכן מקל, האם זאת אפשרות? ואם יכולה להיות "התקררות" שנמשכת חודשיים?.... בתודה מראש,

הוספת תגובה

• מודאג

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

1. כן, אורודינמיקה במקרה שלך נחוצה
    2. אין צורך בתרבית חוזרת.
    3.המשך ב"חימום" המקום- להזיק זה אינו מזיק- השאלה אם זה יועיל בהמשך.
    4. האם היה ממצא של כדוריות אדומות בשתן בתחילת הופעת הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה העניינית

אדם
    01/03/2009

שלום רב, 1. לא היו ממצאים לגבי כדוריות אדומות, יתכן ואני לא מבין את השאלה. 2. בבדיקת דם אחרונה נמצא מחסור בכדוריות לבנות (חריג אצלי בהשוואה לבדיקות כלליות מלפני שנה). האם יש לכך קשר? 3. שמעתי על מקרה של זיהום חיידקי שלא התגלה בבדיקת תרבית אלא בבדיקה מהערמונית, האם נכון אולי לנסות טיפול אנטיביוטי נוסף, אחר? או אולי לבצע משטח כלשהו? ושוב, תודה על העזרה וההתייחסות המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ

ד''ר נחום זילבר
    03/03/2009

1. בסדר
    2.לא קשור לבעיה האורולוגית. יש לערוך בירור
    3. לא. אין צורך בתרבית או במשטח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושתי שאלות אחרונות

מודאג
    03/03/2009

מזכיר שהתופעה קיימת אצלי כבר למעלה מחודשיים. בימים האחרונים פחות תכיפות במתן שתן ויותר כאבים בקצה הפין. 1. האם יתכן קשר לבעיה האורטופדית בגב התחתון? 2. מה דחיפות הטיפול? האם עליי לפנות למיון? שכן יקח זמן עד שאראה שוב אורולוג ואבצע את הבדיקה האורודינמית. ושוב תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ

ד''ר נחום זילבר
    07/03/2009

1. לא נראה לי.
    2. אין דחיפות. אם המצב יחמיר פנה למיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בדיקות נוספות

מודאג
    14/08/2009

דר' שלום,

אורטופדים שללו קשר לבעיה האורטופדית.
    אנטיביוטיקה ל 10 ימים לא שיפרו את המצב.
    נעשו בדיקות STD- תקינות.
    היו גם תחושות אי נוחות וכאבים באזןר פי הטבעת ברכיבה על אופניים.
    התכיפות במתן שתן קיימת חלקית, יותר קיימת תחושת אי נוחות באיבר המין.
    כאבים, מיחושים ושריפה קלה במהלך השתנה.
    מבחינת זרם - לפעמים חזק (אם אני שותה הרבה) ולפעמים חלש ורפוי (אולי בגלל התכיפות שבדללה אין הרבה להטיל)
    האם יכול להיות מהאפשרויות הבאות?:
    1. פרוסטטיטיס
    2. היצרות

בברכה ובתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת טוסטוסטרון
    בילבי
    28/02/2009

היי, האם זה נכון שתוספת טוסטסטרון אם זה ע"י ג'ל או זריקות אובטירול עלולות להביא לסרטן הערמונית או איזשהם תופעות לוואי אחרות? מה תופעות הלוואי ואיך עוקבים אחרי זה לאורך השנים במידה ובעלי גבר בן 33 אמור להתחיל לקחת אחת מתוספות אלה? מה היתרונות והחסרונות של ג'ל לעומת זריקות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תוספת טוסטוסטרון

הוספת תגובה

• בעלה של בילבי

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

אם מטפלים בחוסר טסטוסטרון ע"י אורולוג מומחה באמצעות- ANDROGEL - זוהי משחת טסטוסטרון הנמרחת מדי יום יום לתקופה מסוימת לא צפויות בעיות או תופעות לוואי.
    כאמור, יש לבדוק את הגבר בכדי להחליט האם הוא זקוק לטיפול שכזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    דגש
    27/02/2009

שלום יש לי זין קטן אני 1.80 בן 16.8 עוד מעט 17 התפתחתי הרבה בכל הגוף אבל לא באיבר מין השאלה האם הוא יגדל עוד וגם עדיין לא גודל לי הרבה זקן בכלל

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• דגש

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

יתכן ויגדל בהמשך
    אחרי שתבצע בדיקת הורמונים בדם במסגרת קופ"ח פנה לאנדוקרינולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריקוצלה גדולה
    דורון
    27/02/2009

עפ" חוות דעת של מס' אורולוגים + בדיקת דופלר אני סובל מוריקוצלה גדולה מאוד (3) כאשר האשך הימני קטן מאוד ומהווה בערך 30 אחוז מגודלו של הימני!! - בדיקת הזרע שלי לא תקינה אך לא גרועה 23 מיליון ריכוז, נפח 3.5 תנועה 55% מורפולוגיה 4% תקין לפי קרוגר. האם כדאי לעשות ניתוח או שמא האשך קטן מידי ולא יחלים אגב אנו מסים כבר חצי שנה להכנס להריון

לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה גדולה

הוספת תגובה

• דורון

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

וריקוצלה גדולה ואשך שמאל קטן הנה אינדיקציה מוחלטת לבצע ניתוח ובהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ בתעלה שמאלית
    ליאת
    26/02/2009

שלום רב, מזה כ-3 שנים נמצא אצלי בבדיקות שתן דם. לאחרונה ביצעתי ציסטוסקופיה אצל אורולוג אשר מצא פוליפ בתעלה שמאלית ואמר שצריך להוציא את הפוליפ ולבצע ביופסיה. ראשית רציתי לדעת מהי הדחיפות של ביצוע ניתוח זה והאם מומלץ לבצעו בהרדמה מלאה או מקומית. שנית, במקביל נקבע לי תור ל- CT אורוגרפיה. ברור לי ש- CT יכול לחשוף ממצאים נוספים באם יש, אך ידוע לי שמדובר גם בקרינה. האם מומלץ להמתין לתוצאות ה- CT ורק אז לבצע הניתוח או שאין כלל צורך ב- CT לאחר אבחנת הממצא הנ"ל? לתגובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ בתעלה שמאלית

הוספת תגובה

• קטי

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

יש לבצע בהקדם את TURBT ניתוח זה יתבצע במסגרת אישפוז בבי"ח תחת הרדמה חלקית או מלאה.
    יש לבצע CT מבלי לחשוב ולחשוש מקרינה ורצוי קודם הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע מתמשכת
    מתי
    26/02/2009

שלום רב, מצטער מראש על האורך אבל הבעיה מורכבת. אני בן 32 , נשוי מעל שנה. התחלתי את חיי המין מאוחר. עם החברה הראשונה שלי קיימתי יחסי מין טובים בעזרת ויאגרה. אך נפרדנו כיוון שלא הייתה אהבה. כאשר פגשתי את אישתי לעתיד מהתחלה הייתה חרדה גדולה מאוד וגם הויאגרה לא עזרה עקב החשיבות הגדולה של הקשר . מאז היו תקופות טובות יותר או פחות, כאשר אני מצליח להשתחרר מהלחץ היחסים טובים מאוד. ללא הלחץ אני מצליח לקיים יחסי מין גם ללא ויאגרה. הבעיה היא שהלחץ כל הזמן משתלט עלי ועייפתי להילחם בו. הייתי בטיפול אצל שני פסיכולוגים לאורך הדרך וניסיתי את השיטות ההדרגתיות של להיגרע ולקחת את הדברים בקלות וכו'. הייתה הצלחה חלקית בלבד. אני מאוד אוהב את אישתי והיא אוהבת אותי אך המצב הזה מאוד מאוד קשה לי כיוון שהחרדה שולטת בחיים שלי וכל מחשבותי נתונות לנושא הזה. אני פשוט עייף ומחפש פתרון קסם אם בכלל יש כזה. לאחרונה ניסיתי טבעת זיקפה אבל המראה של ורידים מנופחים שכאילו הולכים להתפוצץ עוד שנייה הפחיד אותי וזנחתי את הרעיון. קראתי על זריקות לגרימת זיקפה. אני מעוניין לדעת אם במקרה שלי הזריקות הללו יעזרו? האם הזריקות לתוך הפין יגרמו לזיקפה בכל מקרה או שהשפעתם מבוססת גם על התעוררות מינית כמו הויאגרה. יש לציין שעשיתי בדיקת דופלר ו-NPT אצל ד"ר יוזה חן והתוצאות הראו שיש לי בעיה בזרימת דם. אני סקפטי בנושא הזה כיוון שיש לי זיקפות בוקר ואין לי שום בעיה לאונן זמן רב. לעיתים אני כן מרגיש שהזיקפה שלי יורדת מהר. אבל איקר הבעיה שלי זו "חרדת ביצוע" - פשוט מכלול של פחדים שהשתלט לי על החיים. אשמח להמלצה לטיפול שיוכל לעזור במקרה שלי.....טיפול פסיכולוגי נראה שמיציתי. תודה רבה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע מתמשכת

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

אין ספק שהנך זקוק לעזרה ובהקדם.
    אל תנסה טבעות כדי שלא יגרמו לך נזקים
    מעניין שה NPT "לא תקין" - אולי טעות של הפיענוח.
    במידה ואתה פונה למרפאותינו הבא עמך את כל הבדיקות שביצעת ונקווה שנוכל לעזור לך. בעיקר לאור הכשלונות הפסיכולוגיים הקודמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך קבוע בהשתנה
    שימי
    25/02/2009

בן 25,כבר כמה שבועות שיש תחושת אי נוחות קשה בשלפוחית מין צורך להשתין אך רגע שמגיע להשתין-לא נותן מספיק וגם אם משתין כמות רגילה לאחר ממש כ-10 דקות חוזרת תחושת אי הנוחות לחץ בבטן התחתונה וצורך לתת שוב שתן.המצב מאוד מפריע עד כדי שבלילה לוקח לי שעתיים להירדם כי אני צריך לשוב לשירותים כל פעם מחדש וגם כאשר אני נרדם זה מכיון שאני נשכב בכוונה על הבטן על מנת ליצור קונטרה על השלפוחית כדי "להשכיח" את הצורך בהשתנה. אורולוג אצלו הייתי נתן לי מונורול שלא עזר כלל ולאחר בדיקת שתן בה יצאו תשובות שליליות ללא סימני דלקת הוא נתן לי לקחת תרופת קדקס 2 מ"ג.את התרופה טרם לקחתי כיון שהבנתי כי זו תרופה מאוד חזקה שניתנת למצבי פרוסטטה ולאנשים מבוגרים ואני די לחוץ לקחת אותה.[הוסבר לי גם ע"י הרוקח כי מדובר בתרופה שמסחררת ומעלון התרופה הבנתי כי אף מורידה לחץ דם לעיתים עד רמת עילפון]. במקביל הרופא שלח אותי ל U-S כליות ודרכי השתן שטרם עשיתי[מחכה לתור]. יש לציין שמעולם לא סבלתי מבעיות כאלו או אחרות מלבד דלקת שהייתה לי בגיל 16 כשנדבקתי מבת זוג דאז. מה עושים דוקטור ? המצב לא נותן לי מנוח אשמח להתייחסות-תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    צורך קבוע בהשתנה

הוספת תגובה

• שימי

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

בצע US יתכן ואח"כ יהיה צורך בבדיקות נוספות. כגון, אורודינמיקה וציסטוסקופיה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזיקפה
    רון
    25/02/2009

ד"ר שלום רב! אני בחור בן 28, בריא באופן כללי ולא נוטל תרופות באופן קבוע. בשנה האחרונה אני לצערי סובל מבעיה של זיקפה חלשה שמפריעה לי מאוד בתפקוד המיני. לרוב לוקח לי זמן להגיע למצב של זיקפה מלאה למרות שאני מאוד מגורה מבחינה מינית. אני מרגיש שהמצב אפילו החמיר לאחרונה עד כי שאני מסוגל להגיע לאוגזמה ולשפיכה ללא זיקפה בכלל, כמובן שהדבר לא מאפשר לי לבצע חדירה. שאלתי היא למי עליי לפנות על מנת להבדק ולקבל טיפול? האם רופא משפחה או דרמטולוג מספיק או ישירות לאורולוג (האם יש צורך בהפנייה)? ולאור התיאור שלי אילו בדיקות היית ממליץ לי לעבור? תודה מראש על התייחסותך, רון

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזיקפה

הוספת תגובה

• זקפה-טיפול

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

אין קשר בין בעיתך לבין דרמטולוג (רופא עור).
    פנה לאורולוג/סקסולוג בקופ"ח שיפנה אותך לבדיקות בהתאם לצורך.
    במידה והמצב אינו משתפר בהקדם פנה לרופאים מומחים בנושא זה בפורום זה. אל תזניח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הולך לעבור ניתוח, ויש לי שאלה..
    אלון בכר
    25/02/2009

שלום רב, קוראים לי אלון בן 21 מראשון לציון. לפני כשנה נתקפתי בדלקת בשתן שלא טיפלתי בה והיא עברה עם הזמן. לאחר מכן היא חזרה לי, והלכתי לרופא יחידה בצבא אשר הפנה אותי לרופא עור ואורולוג. הרופא עור טען שאין בעיה שקשורה לתחום שלו,, והבעיה היחידה היא אורולוגית בלבד. החור של הפין שלי נקטן עקב הדלקת ואני הולך לעבור ניתוח להגדלת החור של הפין בחזרה. אני די חושש מהניתוח, הבנתי שהוא קל אבל הייתי רוצה להבין בערך מה זה הניתוח הזה..ורציתי לשאול כמה זמן לאחר ניתוח לא אוכל לקיים יחסי מין או שיהיה מגע עם איבר המין שלי. תודה רבה, אלון.

הוספת תגובה

• אלון

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

ניתוח מאטוטומיה שתעבור הוא קצר וקל. המנע לפחות 3-4 שבועות ממגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריקוצלה ופגיעה בפוריות?
    בני
    25/02/2009

הובחנתי עם וריקוצלה קלה 0.2 באשך שמאל לא הבנתי את הרופא בדיוק, יש לי תור שנקבע לאורולוג היני חייל כבן 20. שאלתי היא כזאת: אני מרגיש שהכושר המיני שלי נפגע וחושש שלא במקצת, אי נוחות וקושי בזיקפה מידי פעם, פחות גירוי וכדומה, זה ניתן לטיפול? זה אופייני לבעית הוריקוצלה? והאם וריקוצלה קלה יכולה להתפתח לרצינית יותר, תודה , בני.

לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה ופגיעה בפוריות?

הוספת תגובה

• בני

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2009

אין קשר בין וריקוצלה ותפקוד מיני.
    תפקוד מיני אינו פוריות.
    וריקוצלה יכול לגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה