פורום אורולוגיה, אימפוטנציה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הרחבה קלה של כליה ימין
    מיכאל
    29/06/2008

עשיתי בדיקת אולטראסונד של כיליה ודרכי שתן בעקבות צריבה לאחר מתן שתן וכאב באשך ימין רציתי לדעת אם התוצאה של הבדיקה תקינה נימצאו כליות בגודל ובמבנה תקין ללא אבנים או חסימות לציין הרחבה קלה של כיליה ימין,כיס שתן תקין ,ערמונית 12 גרם ולאחר היתרוקנות שארית של 4 סמ"ק נאם זה מעיד שהכל תקין ואם כן אז מה מקור הצריבות שהיה למשך מספר ימים לאחר מתן השתן והכאב באשך ימין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבה קלה של כליה ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכאל

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

תשובה תקינה, ייתכן והייתה דלקת קלה שחלפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי נוחות לאחר פליטה והחלשות הזקפה ?
    דור
    28/06/2008

לד"ר שלום צפיתי בראיון טלביזיוני עמך גיל 46 מגוון בעיות כרוניות IBS CFS אבני מרה -כאבים אפיגסטריים כרוניים וסטרס ברמות משתנות ב 3 שנים האחרונות חווה: אי נוחות לאחר פליטה -מקרין למפשעה שמאל ועד לעכוז -אגן שמאל לפני שנה PSA עלה מ1 ל2.7 -לאחר נטילת אופלודקס - ירד לרמות של 1.5 לאחרונה נילווית תופעה של אי נוחות באיזור הפין - החלשות הזקפה (והתקצרות הפין בזיקפה ?)..... כמו כן בדיקות איכות זרע מלמדות על מצב גבולי עם נסיגה ( 1 מיליון תאים) אודה חוו"ד בסוגיה הטורדת והכוונה למומחה הרלוונטי ( ערמונית..כרורגיה...פ ?....) תודה

הוספת תגובה

• דור

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

תופעות לאחר פליטה אפשריות. PSA תקין.
    אם יש בעיות בתפקוד המיני בנוסף לשינוי בזרע, פנה לאורולוג המטפל בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדוריות דם בשתן
    ליאור
    28/06/2008

שלום עשיתי בדיקת שתן בהפרש של חודש ימים , בבדיקה ראשונה נמצאו כדוריות דם בכמות של 35 שזה מחוץ לתחום ובבדיקה השנייה 0 . אינני מבין היכן הבעיה , יש לי בעיה או לא ? הבעיה בדיוק של הבדיקה ? לחזור על הבדיקה ? כמה בדיקות נוספות ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כדוריות דם בשתן

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

נראה שאין בעיה.
    תשתה מים מעל הנורמה בתקופה הקרובה ותבצע בדיקת שתן חוזרת בעוד חודש ושהרופא ישים לב האם ישנם דברים שליליים נוספים בתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה ממושכת
    יונתן
    28/06/2008

שלום, אני גבר בן 24. לאחרונה (במשך 3 שבועות) יש לי הבזקים של זקפה ממושכת (שנמשכת כמה דקות). שעולים לי פתאום באמצע היום ללא קשר לריגוש מיני או למתח. אני יודע שאני עובד קשה וישן בממוצע 4-4.5 שעות. זאת ועוד שבשבועיים האחרונים זמני השינה שלי השתנו, ואני כבר לא ישן באותן שעות בהן נהגתי לישון לפני, ועכשיו שינתי לאו דווקא רצופה. לאחרונה גם אני מתעורר עם זקפה, אפילו אחרי "ניקור"... לקבלת התייחסות לעניין, האם זה נורמלי? מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה ממושכת

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

זה תקין ולא נקרא ממושכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות
    רועי
    27/06/2008

שלום לך דר' ברצוני לשאול אותך שאלה אני חייל בן 19 ויש לי סעיף ליקוי על בעיה באשך השמאלי מין כמו פירוק שלו לא נפגשתי עם אורולוג לא כואב לי ואני לא ממש מרגיש את זה לא הבנתי מה זה הבעיה הזאת ולמה היא גורמת מהיותי חייל שהאפשרויות הרפואיות מאוד מוגבלות בגוף הצבאי וגם אני מתבייש לשאול אז פניתי אליך...בכל אופן אני לא מאונן הרבה אחת לשבועיים ובזמן האחרון כ4 שעות אחרי אני מתחיל להרגיש תופעות מוזרות של חוסר תאבון קוצר נשימה (אין לי אסטמה) ותחושת חולשה ורציתי לדעת למה זה קורה לי אם זה קשור לבעיה שיש לי באשכים למרות שאמרו לי שזה רק יפריע לי באיכות הזרע באמת זה מפריע לי מאוד ואשמח לתשובה ממך מה עלי לעשות תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• רועי

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

לא הבנתי בסופו של דבר מה יש לך באשך השמאלי.
    לא מוכר לי הקשר בין אוננות לבין התלונות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    יעלו'ש
    27/06/2008

שלום רב..אני בת 20 ויש לי חבר אנחנו יוצאים כחצי שנה..לפני לא מעט זמן הוא התווודה בפניי על בעיה .הוא טוען שהוא נבדק אצל הרופא עשה בדיקות וחהכל תקין אין שום בעיה זה פשוט לא עומד לו,הוא נורא מתוסכל והביאו לו ויאגרה אבל מכיוון שאני עוסקת בתרופות אני יודעת שלא מומלץ בכלל לגילו ואף יותר מזה שזה מביא התקף לב.מה הטיפול לזה?יש פתרון?להלחץ מזה?..אנא עזרו לי..

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• יעלוש

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

אכן לא רצוי לגילו. אבל לא יוכל לגרום לו להתקף לב.
    צריך לברר את הסיבה לבעיות בתפקוד וניתן לעזור לו בטיפולים אחרים מסוגים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטופלסטיקה
    גלעד
    27/06/2008

שלום לך, אני בעל כיס שתן נרוגני מזה 15 שנים. אני מתרוקן רק באמצעות צינטור עצמי- קטטר. עקב בצקות חוזרות ונשנות בצינור השתן, הוחלט לבצע בי שני ניתוחים: אורטופלסטיקה ואורטרוסקופיה. אנ רוצה לברר פרטים אודות ניתוח האורטופלסטיקה: א. מהם שלבי הניתוח? ב. מהם אחוזי ההצלחה? ג. מהם הסיכונים? ד. היות ויש לי בעיה מורכבת של צינטור עצמי- כיצד אוכל לבצע את הצינטור מהפתח הזמני לאחר הניתוח הראשון? ה. מהן ההשלכות של הניתוח על הפוריות? ו. אני מטופל בקופת חולים כללית האם יש מרכז שמתמחה בניתוחים מהסוג הזה? אודה לכם מאוד על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    אורטופלסטיקה

הוספת תגובה

• גילעד

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

פירושו מבצעים פלסטיקה "שיפוץ" של האורטרה אם לכך התכוונתם. לגבי השאר פנה לרופא שהמליץ לך ויודע את מצבך היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חוסר פרולקטין או טסטוסטרון
    יוני
    27/06/2008

יכולים לגרום לבעיה בעצבים בכיפת הפין ,וכתוצאה לירידה בתפקוד המיני?

הוספת תגובה

• יוני

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

לא פגיעה בעצבים. כן פגיעה בתפקוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    חסוי
    27/06/2008

שלום רב ד"ר בעלי בן 39, סובל מבעיה של שפיכה מוקדמת, ז"א שלאחר חדירה בת מספר דקות הוא גומר. המשחק המוקדם לא נמשך הרבה זמן, כי הוא מרגיש שהוא עומד לגמור. שמעתי על סוגים של משחות חיצוניות העוזרות בהשהיית הפליטה. כמו משחה בשם עזראקאין 5% שאותה יש למרוח על ראש הפין, האם אתה ממליץ על משחה זו ? ואילו סוגים של משחות אחרות קיימות אשר אתה ממליץ עליהם ? תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

תחת המלצה והדרכה של רופא או סקסולוג ניתן להשתמש במשחה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעצבוב הפין נפגע או כלי דם בו מה
    יוני
    27/06/2008

הטיפול העדיף?

הוספת תגובה

• יוני

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

תלוי מה הגורמים והתוצאות ולפי זה נקבע הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות וכאבים + מספר שאלות
    אריאל
    27/06/2008

שלום. שמי אריאל ואני בן 15 וחצי לפני כשבועיים החלו לי כאבים באשכים, בעקבות כאבים אלא החלטתי לשאול מומחים מספר שאלות שמטרידות אותי כבר הרבה זמן בשביל לתת קצת מידע, אני מאונן בתדירות גבוהה, בין 1-5 פעמים ביום כבר כ 4 שנים ( אפשר להגיד שהיו עליות ומורדות לגבי התדירות ) האם קיימת פגיעה בגוף באוננות בתדירות של מספר פעמים ביום? אני יודע שזה מדלל את הזרע, אבל אם אני "יקח הפסקה" של שבועיים לדוגמה, האם המצב יחזור להיות כמו שהיה או שאולי תיווצר פגיעה בלתי הפיכה? אני חושב שהכאבים שלי הם בגלל האוננות המרובה, זה נכון שהאשכים מתכווצים כאשר מאוננים הרבה? אני חושב שמאז שהחלו הכאבים גודלם גם קטן. האם זה הגיוני שיכאבו האשכים בגלל אוננות מרובה? כמה זמן רצוי לתת לזרע להתחדש כדי לא לפגוע בגוף? האם לבישת בוקסרים צמודים פוגעים בפוריות? האם יכול להיות מצב שכבר "פגעתי" בגוף יותר מדי ואני במצב בלתי הפיך ( ספירת זרע נמוכה, כמות זרע קטנה וכו) חשוב לציין שהיום ביקרתי אצל אורולוג והוא אמר שהוא לא מצא שום בעיה באשכי ושרצוי לחכות אם הכאבים יעברו, ואם לא לחזור לבדיקה בנוסף הייתי רוצה לדעה, האם הסרת שיער בלייזר באזור איבר המין אפשרית והאם זה מסוכן, לא על האשכים אלא בחלק שמעל איבר המין וגם, האם קיימת דרך להורדת החשק לאוננות? איני חושב שאני "מכור" או משהו בסיגנון, אבל אני פשוט מרגיש שקשה לי להתאפק מלאוננן, לפעמים כמה ימים, ולפעמים כמה שעות. אני מרגיש שאני "צריך" לאונן, לא במובן המוחי אלא במובן הפיזי, כמו שאני מרגיש שאני צריך ללכת לשירותים, פשוט שהפריקה הזאת עוזרת לי וגורמת לי להרגשה יותר טובה(לדוגמה אחרי יום מעייף), אך כמובן שאם אני יגלה שאני כן פוגע בגוף ההנאה לא שווה את זה. תודה רבה מראש אריאל

הוספת תגובה

• אריאל

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

4- 5 פעמים ביום מגיל 11 זה בפירוש כמות רבה מעל הנורמה.
    אם אתה חש כאבים באשכים שהתכווצו יתכן שזה קשור ויתכן שלא. קרוב לוודאי שהאורולוג צודק.
    אין דרך לשנות חשק לאוננות. צריך פשוט לשנות את הדרך בה אתה מתנהג כעת. התרכז בלימודים ובפעילות גופנית. לא ידוע לי על הורדת שיער מאיבר המין בליזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אריאל
    03/07/2008

אוקי תודה רבה על התשובה, אבל רק ברצוני להדגיש שאיני מודאג מהכמות כי אני מרגיש שזה רק משהו זמני (אני מרגיש את הרצון רק בזמן האחרון ואני מרגיש שזה קשור לשאר ההתפתחויות בגופי בשלבים אלה) אני רק רוצה לדעת אם אוננות מרובה בתדירות כזו יכולה לגרום לפגיעה בלתי הפיכה,או שאם אני יפסיק בשלב מסויים הכל יחזור להיות כמו שהיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל

ד''ר נחום זילבר
    06/07/2008

יתכן שכל מה שאכתוב זה יהיה סטטיסטיקה ולכן התייחס היטב למה שכתבתי בתשובה הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עומד!!
    דני
    26/06/2008

שלום אני בן 22 ובתקופה האחרונה הזקפה שלי ממש חלשה ועכשיו אני בקשר עם בחורה כשאנחנו "מתמזמזים" אז עומד חלש אבל ברגע החדירה ממש נובל ולא בפעם הראשונה אנא עזרו לי מה אני עושה הכי מהיר שיש!!

לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד!!

הוספת תגובה

• דני

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

כפי הנראה אתה סובל מבעיה פסיכולוגית שגורמת לאותה בעיה אורגנית. פנה לסקסולוג או לאורולוג המטפל בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ANGIOKERATOMA בפין
    איציק
    26/06/2008

יש לי בפין נקודות שהוגדרו כANGIOKERATOMA ולפעמים הם מדממים. רציתי לשאול כיצד ניתן להורידם ואיפה? לאן לפנות ?לכל אורולוג או כירורג פלסטי? הבנתי שניתן לצרוב בלייזר. אני גר באזור ירושלים.

לקביעת תור
    סגירה
    ANGIOKERATOMA בפין

הוספת תגובה

• איציק

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

פנה לכירורג פלסטי או עדיף רופא עור המתמחה בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין יבש
    חגית
    26/06/2008

הי, איבר המין של חברי יבש ואדום, ולא נעים כל כך ורציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי שהוא לא יהיה במצב זה. הוא מתבייש לשאול ולכן אני רוצה לדעת לאן להפנות אותו. כמו כן לאחרונה אני סובלת מפטריה וגינאלית ולכן רציתי לדעת האם יש סיכוי שיש קשר? אנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין יבש

הוספת תגובה

• חגית

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

יתגן ויש קשר לפטריה. רצוי ששניכם תקבלו טיפול מקומי נגד פיטריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בקצה הפין
    יעקב
    26/06/2008

פרופ' שלום, אני סובל מזה זמן מספר חודשים מכאבים ועקצוציות בקצה הפין. בהתחלה היו דקירות קטנות בקצה הפין, שייחסתי תחילה למגע בין הפין לרוכסן המכנס ( ככה זה הרגיש ). לאחר מספר חודשים הרגשתי כאב במהלך מגע מיני, אולם הכאב חלף לאחר מספר שעות. מאז ועד היום ( פחות או יותר ), אני סובל מעקצוציות בקצה הפין ולעיתים מכאבים קלים באיזור, שהפך לרגיש ביותר. יש לי בפין מספר כלי דם גדולים ( נפוחים ), שלפחות אחד מהם נמצא במצב הזה מלידה ולעולם לא הפריע לי, לשניים האחרים לא שמתי לב ( כי עד להופעת כאב מי מסתכל שם ? ). אולי זה רק הדמיון שמתעתע בי, אבל נראה לי שכלי הדם ( ורידים כמדומני ) נפוחים מדי, לעיתים כאשר אני חש כאב קל, ההרגשה היא כאילו המקור הוא לחץ על ורידים אלו. חשוב לציין ש - 90% ממקרי הכאב והעקצוציות מתרחשים כאשר אני יושב, ובעיקר בעת לבישת מכנס צמוד יותר ( כגון ג'ינס ). לבישת בוקסר מפחיתה את הכאב למינימום. בעיקרון לא היו לי כמעט בעיות שתן, פה ושם יש צריבה במתן שתן, אולם זה לא שכיח בדרך כלל. הכאבים באו בעיקר כאשר ישבתי זמן ממושך, לדוגמא בעבודה על מחשב. אני צעיר ( 30 ), ספורטאי, ואין לי בעיה בזמן מאמץ גופני. השבוע היו כאבים קצת יותר חזקים, וגם רגישות נוראית בקצה הפין, היתה צריבה בשתן פעם אחת, ובאופן כללי הרגשה לא טובה, שגרמה לי לתפקוד לקוי ( כלומר לשינה מרובה, דבר שעזר להרגשה ). כמו הן היה נדמה לי שקצה הפין, מצדו האחורי בלבד ( זה שלא גלוי לעין ) מקבל קצת צבע כחלחל, אבל אולי זה רק נדמה לי, קשה היה לדעת. שכחתי לציין שמבחינת זיקפה אין בעיות. היום אין כאבים בינתיים.... לאחר תחילת העקצוציות ( בהתחלה ) ביצעתי בדיקת שתן+תרבית שנמצאו תקינות. ביקרתי פעמיים אצל רופא עור ומין ששלל מחלות מין ( לא נתן לי שום בדיקה, אבל מוגדר כמומחה מחלות מין...) ובת זוגתי ( היחידה שיכולה להדביק אותי במחלת מין ) עברה בדיקת HIV שיצאה שלילית, היא גם לא סובלת משום סימן שקיים אצלי. נבדקתי פעמיים אצל אורולוג לפני מספר חודשים, והוא לא ראה דבר חריג, כולל בדיקת אולטראסאונד שביצעתי. הוא אמר לי שכל עוד יש זיקפה ואין בעיה במתן שתן אז לא לדאוג, ושהוא נגד ביצוע בדיקה פולשנית ( רק השם מפחיד ) בגיל שלי. אני מודאג, ואולי יותר מדי, אבל זה מקום רגיש, אם היתה נשברת לי אצבע הייתי דואג פחות. חשוב לציין שאם אני נוגע בפין, אין כאב,זה כאילו משהו פנימי ( מלבד השבוע שהיתה רגישות יתר בחלקו העליון ) לפיכך שאלותי הן: 1. האם ייתכן שבמהלך המגעה מיני, כתוצאה מתנועה חזקה ולא נכונה, משהו קרה ? גיד נמתח ? משהו אחר ? ( הרגשתי כאב לזמן מה ). 2. האם ייתכן שמאותה סיבה, וריד זז ועכשיו בישיבה יש עליו לחץ שגורם לכאב ? 3. האם ישנן אילו מחלות שיכולות לגורם לכאב ? ( צהבת לדוגמא ? לא הופיעו לי סימנים כאלה.... ) 4. האם ייתכן שהשבוע היה רע יותר עקב דלקת בדרכי השתן או משהו כזה תודה פרופ'

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בקצה הפין

הוספת תגובה

• יעקב

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

1. לא
    2. לא
    3. דלקת קלה של הערמונית ושל שלפוחית הזרע יכולה לגרום תלונות מסוג זה.
    4. כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה