מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אביונהנאוה14/10/2007
את בת 51, יש לי בן זוג בן גילי כבר כ-4 חודשים.
לצערי הרב אני לא מגיעה לסיפוק איתו.
האם זה בגלל הגיל?
ומה יכולות להיות הסיבות לכך?
זה מאוד מטריד אותו שאני לא מגיעה לסיפוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביונה
ד''ר נחום זילבר14/10/2007הגיל לא קובע. פני לסקסולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TRUSיוסי14/10/2007
שלום , אני אמור להעבור בדיקת TRUS עם ביופסיה , עקב PSA גבוה 14 , האם ניתן לעשות את הבדיקה זאת עם הרדמה , כי אני נורא מפחד מכאב , האם יש מומחים שמבצעים את הפעולה עם הרדמה ואיפה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TRUS
ד''ר נחום זילבר14/10/2007זו בדיקה הנעשית בהרדמה מקומית בלבד. אל תפחד. קבל אנטיביוטיקה מתאימה מהרופא ועשה בדיקה זו בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך הכוונה או יעוץ מיידי.אסי13/10/2007
אני וחברתי קיימנו סקס ולאחר מכן אנאלי .אחרי שסיימנו לחברתי יש לחצים בבטן וכאב עז ..
ועוד שאלה קטנה חברתי לא במחזור אך יש לה דימום קל .אודה לך על עזרתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה ויעוץ
ד''ר נחום זילבר14/10/2007יתכן וזה קשור למגע. חכו מספר ימים ללא מגע מיני וראו מה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעקמות הפיןעודד13/10/2007
שלום רב,
תוך כדי יחסי מין אנאליים עם חברתי כאשר הפין לא עמד ב 100 אחוז שמתי לב שהניסיון להכניסו גרם להתעקמות מסוימת באיבר,
האם הדבר יכול לגרום לשבר בפין<???
רב תודות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת הפין
ד''ר נחום זילבר14/10/2007קרוב לודאי שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכליהיעקב13/10/2007
שלום
לפני מספר ימים רשמתי לך על בעיה של אבן בכליה ימין תוצאות ה-CT היו - "הכליה הימנית ללא אבנים, הודגמו הידרונפרוזיס קל עד בינוני של השופכן הפרוקסימלי והאמצעי עד לגובה הגבול העליון של חוליה L4 אשר בגובה הנ"ל נצפתה אבן עד 1.0X0.8 ס"מ .
הכליה השמאלית בגודל תקין ללא אבנים הידרונפרוזיס או גושים.
אתמול עשיתי גם צילום בטן שאומר "פלבוליטיים באגן הקטן + צל סידני עגול בגובה זיז ברוחבי של חוליה L4 ימין : אבן באורטר?
איך יתבצע הריסוק לאור התוצאות הנ"ל ? האם יש סיכונים כל שהם ? מה זה פלבוליטיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בשופכן תחתון
ד''ר נחום זילבר14/10/2007פלבוליטים - ממצא רנטגני הקשור בהסתדויות בורידים קטנים. אין לו משמעות קלינית. לגבי הטיפול, כפי הנראה, זה יהיה בגישה פנימית ויתכן, באמצעות שליפת האבן באם לא תפלטי בצורה עצמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבן בשופכן תחתון
יעקב14/10/2007האם דחוף לבצע זאת במהירות האפשרית ? האם כדאי לחכות ליציאה עצמונית ( אולי בעזרת תרופה ממיסה )? ואם מחכים האם לא יתכן נזק בלתי הפיך לכיליה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב
ד''ר נחום זילבר15/10/2007אין דחיפות. יש צורך במעקב קבוע. אין להזניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפליטת זרעהסובל13/10/2007
בן 50. סובל לאחרונה מכאב עמום בעת פליטת זרע. אין סימפטומים נוספים.
מה עושים ????
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפליטת זרע
ד''ר נחום זילבר14/10/2007יש לשים לב לשינוי בצבע הזרע ולבצע בדיקת זרע לשלילת זהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בדיקת הערמוניתדויד13/10/2007
דר' שבת שלום,
היום אבי ערך ביופסיה מונחית סונר בערמונית לאחר בדיקת הטרנס, בתוצאות בדיקת טרנס הודגמו הממצאים הבאים:
גודל הערמונית 44מ"מ גובה 28 אורך 46 מ"מ נפח 32.3 סמ"ק
רקמת הערמונית : הדמיה רוחבית: מרקם הערמונית אינו הומוגני, אזורי מעבר אינם מפותחים שווין באספקט הלטרלי מימין ממצא היפואקואי כ11 מ"מ
שארית שתן כ 40 CC מוערך.
ברצוני לשאול מהו ממצא היפואקואי ומרקם לא הומוגני ,האם התוצאות מצביעות על גידול בערמונית,
תודה רבה על התיחסותך , ועבודת הקודש בפורם
ושוב תודה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ערמונית
ד''ר נחום זילבר14/10/2007מימצא היפואקוגני משמעותו אזור שאינו מטיל צל אקוסטי באולטרא סאונד. כגון, באזור דלקתי או נוזלי או רקמה שונה. כל הערמונית הנה בעלת מירקם לא הומוגני בצורה אחידה. משמעותו- ערמונית של אדם מבוגר. לגבי השאלה על ממצא גידולי הרי שזה חייב להיות בקורלציה עם בדיקה רקטאלית ותשובת PSA האורולוג יחליט על ביופסיה באזור זה ובאזורים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעשלומי12/10/2007
היי רציתי לשאול אם יש בעיות שתן דלקות או כל בעיה אחרת שדורשת טיפוןל תרופתי......האם יכול להיות גם בעיה(כאב או צריבה שינו צבע) בהוצאת זרע?בעת דלקת יכול להיות כאבים בעת שפיכת זרע?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר14/10/2007תופעות שונות הקשורות בשתן ובזרע יכולות להופיע בזמן דלקת במערכת השתן התחתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה בבקשהשלומי12/10/2007
היי ד"ר תודה על תשובתך המרגיע.......היום יום שישי לקחתי את הכדור האחרון של האנטיביוטיקה לדלקת שתן......אני עדיין מרגיש זרמים פנימיים כהילו שבורח לי שתן אבל כל זה נעשה בתוך הפין...הזרמים לא מפסיקים זה יכול להיות אבן בשתן או בכליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר14/10/2007תן לאנטיביוטיקה לפעול! הרבה בשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר מאוד ומלחיץשוני12/10/2007
שלום זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי.. קמתי בבוקר ובחנתי בסימן גדול של דם בתחתון :/
פעם שעברה זה קרה לפני 3 חודשים ופעם שעברה אני יודע שזה היה מזרע שנפלט כי חלמתי חלום אירוטי ובחנתי גם בטיפות דם בתחתון.. פחות ממה שהיה עכשיו .. אני לא יודע מה זה אני לחוץ
דרך אגב יש לי וריקוצלה שעוד לא עברה ניתוח יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוני
ד''ר נחום זילבר14/10/2007ממליץ לעשות בדיקת שתן ובדיקת זרע לצורך איבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שוני17/10/2007במקרה לפני שבוע עשיתי בדיקת שתן... ובדיקת זרע לפני איזה חודש..
בזרע שיוצא לי שאני מאונן הוא יוצא בסדר לגמרי.. זה קרה לי אחד ל.. ושישנתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007ok
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלשלום12/10/2007
הצעתה לי לעשות בדיקה אורטרוגרפיה. .הכאבים הם לאורך כול הפין ולא רק בשופכה הקדמית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתוסכל
ד''ר נחום זילבר14/10/2007אכן כן. לכן, הבדיקה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- penile fractureרויטל12/10/2007
שלום,
לפני 6 שנים בזמן קיום יחסים נוצרה חסימה באיבר המין אצל בן זוגי והוא התעקם. כלי דם התפוצץ והוא חווה כאבים חזקים . עם הזמן הכאבים הלכו ופחתו. הוא התבייש ללכת לרופא. במשך זמן רב איבר המין החליף צבעים: כתום, כחול, שחור. אחרי כן תקופה ארוכה הזקפה היתה על העוקם. אחרי זמן רב הכאבים פחתו. בסופו של דבר איבר המין נפגע בשני אופנים: התקצר ב-2 ס"מ ונעשה צר יותר, ובמקום שכלי הדם התפוצץ נותר שקע. לדבר יש גם השלכות נפשיות. האם יש לזה תקנה כירורגית, רפואית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר penile fracture
ד''ר נחום זילבר12/10/2007רוייטל, התיאור שנתת הינו תיאור מדוייק ביותר לשבר הפין והתהליך שקורה לאחר מכן. רק אוסיף שהתהליך בראשיתו לא היה חסימה אלא לחץ של האיבר בזמן מגע. אם זה מפריע כיום למגע מיני ניתן לעשות תיקון ניתוחי (שהתוצאה תהיה קיצור האיבר אולם לא יהיה שקע). אולם אם אין בעיות בתפקוד המיני והזקפה תקינה מוטב לא לגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpenile fracture -continued
רויטל23/10/2007
בן זוגי ביקש לשאול האם ישנה דרך לטפל בכלי הדם שנפגע, באופן שגודל האיבר יחזור לקדמותו? כיום התיפקוד בסדר, אך מציק לו שהאיבר נעשה קצר וצר יותר מכפי שהיה. הוא מניח שכלי דם חשוב, נסתם, ועל כן, לא מגיע לאיבר המין כמות הדם שהייתה קודם ולכן הוא הוצר והתקצר. הוא שואל האם ניתן לפתוח כלי דם ושהדם ישוב לזרום כמו קודם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ד''ר נחום זילבר23/10/2007לא. עד כמה שידוע לי אין עדיין צינטור של כלי דם בפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באשכים?א....11/10/2007
שלום, לאחרונה נוצר לי מצב כאילו כל הנוזל של שק האששכים עבר לאיזור האשך הימני והאשך השמאלי כיאלו נותר בלי נוזל מסביבו, והאשך השמאלי מאוד מרופד (פי 3) ומושך את כל ה"חבילה" למטה.
שלוש פעמים בחודשיים האחרונים נוצר לי מצב של כאב כימעט משתק כששק האשכים
מיתכווץ וכשהוא נירפה בחזרה עקב הליכה או חימום האיזור במים חמים הכאב נעלם.
1)מה זאת התופעה הזאת?
2) האם באמת יכול להיווצר מצב שהנוזל יעבור להיות סביב אשך אחד בילבד?.
3) האם זה מצב מסוכן ואיך אפשר לטפל בזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באשכים
ד''ר נחום זילבר12/10/2007נוזל לא עובר מאשך לאשך. פנה לרופא שיבדוק את האשכים ויחליט על המשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןנורית11/10/2007
היי אני בן 17
עשיתי בדיקת שתן וערכי הנורמה של המשקל הסגולי SPECIFIC GRAV-U STRI
הם 1.030- 1.001 ויצא לי 1.040
מה זה אומר והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף לזה-
נורית11/10/2007יצא לי ul 66 ERYTHROCYTES-U STRIP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף עדי-
ד''ר נחום זילבר12/10/2007פרט זה הוא כבר שונה. ייתכן וישנן כדוריות אדומות בשתן. שתייה מרובה מתבקשת. בעוד זמן יש לחזור על בדיקת השתן ולפנות לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן
ד''ר נחום זילבר12/10/2007לא. אין זה מסובך, הרבה בשתייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאגהשלומי11/10/2007
יש לי דלקת דרכי השתן אני לוקח אניטיביוטיקה 200 מילי......אתמול בלילה הרגשתי משהו מוזר.....כהילו משהו מטייל בפין ורוצה לצאת הרגשה מעצבנת ולא רגילה זה היה כל הלילה......הרגשה כהילו טיפה של פיפי מטיילת בפין ורוצה לצאת אכשיו יום חמישי בבוקר זה עבר זה היום הרביעי לטיפול מחר זה שני הכדורים האחרונים מה היה לי אתמול בלילה?תודה מראש שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
ד''ר נחום זילבר12/10/2007ראה תשובה קודמת. בתהליך הריפוי יש מדי פעם תחושה של מתן שתן לא רצוני. הגבר שתייה ותוך מספר ימים העניינים כפי הנראה יסתדרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)