מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אורנהאורנה18/10/2007
יש לי בעיה שאני משערת שזה בעיה בדרכי השתן כי בזמן ההשתנה אני מרגישה שריפה כזאת מן צריבה וגם אחרי זה יש קצת תחושה כזאת
עשיתי בדיקת שתן ונבדקתי אצל 2רופאים אבל הם לא מצאו כלום, ( אמרו שהם לא רואים משהו חריג ) ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם הבעיה זה נמשך כבר הרבה זמן ונראה כאילו אין לה פיתרון
מה אתה מציע לי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
ד''ר נחום זילבר19/10/2007פני לגניקולוג שיבדוק אותך ביסודיות האם יש לך ממצא, כגון: סעיף בקצה השופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהיוסי18/10/2007
שלום
לא הבנת את השאלה אז השאלה היא כך.
האם וריקוצל ללא כאבים וללא שינו בגודל האשך מחייב שיהיו בעיות פוריות בעתיד ?
(אני יגיד לך את זה ככה הייתי בצו ראשון אמרו לי שיש לי וריקוצל אם לא היו אומרים לי לא הייתי יודע.
ואמרו שצריך לעקוב.זה מבחינתי רק אמרו כי זה לא הפריע לי בכלום .)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר19/10/2007אני מצטער שלא הבנתי את שאלתך, וגם עכשיו לא הבנתי את הניסוח. בכל אופן נוכחות וריקוצלה כשלעצמו לא מחייב שיהיו כאבים ולא שיהיו בעיות פוריות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום*18/10/2007
שלום
אני בת 17 ואני מקיימת יחסי מין,אני נהנתם מהם,אך אני אף פעם לא מגיעה לאורגזמה...יש הסבר כלשהו לזה?אפשר איכשהו להתגבר על זה או לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר נחום זילבר19/10/2007לבת ה- 17, את בתחילת דרכך. עם הזמן תכירי את גופך ותדעי איך ומתי להגיע לאורגזמה גם ביחסי מין. במידה ותתקשי בכך בעתיד, סקסולוגית תוכל לעזור לך בדרך כלל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאבחון זיבהרינת17/10/2007
שלום
לפני כשבועיים בעלי חש צריבה וכאבים באבר המין ובעת מתן שתן היתה גם הפרשה קצת מוגלתית. לאחר כיומיים זה עבר.
היום הוא היה אצל רופא המשפחה שאמר לו שיש סיכוי שמדובר בחיידק Gonorrhea שגורם לזיבה, אך שאין מה להילחץ, כי זה יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים ואם תהיה שוב הפרשה, ללכת מיד למרפאה מיוחדת.
אני מאד מוטרדת שלבעלי יש את החיידק, וסביר להניח שגם לי עד עכשיו...
ותוהה אם אין איזושהיא בדיקה שניתן לעשות באופן מיידי על מנת לשלול את זה, ואם כן, איך ניתן לעשות אותה ומי עליי לבקש.
(אני יודעת שיש איזו בדיקה שאני יכולה לעשות אצל רופא הנשים שלי אך הוא לא פנוי בחודש הקרוב)
אנא יעצו לי איזו בדיקה ניתן לעשות ואיך אנחנו יכולים לקבל טפסים אליה? האם צריך לקבל הפניה לאורולוג?
תודה מראש
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007את נשמעת לי מוטרדת ומודאגת. לשם הסרת הספק על בעלך לפנות לרופא אורולוג שיעשה לו בדיקה של ההפרשה ואז יחליט במה מדובר ובאיזה טיפול לתת. בהתאם לכך ישקלו האם את זקוקה לטיפול ואם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעאלכסנדר17/10/2007
שלום רב
בעקבות מיחושים בקצה הפין, נשלחתי לבדיקת זרע.
התרבית יצאה שלילית והערך של Leucocytes (Sperm)/Field יצא 5-10.
האם הבדיקה תקינה?
תודה מראש
אלכס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד''ר נחום זילבר17/10/2007כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתן פעמים רבות ביוםרביד17/10/2007
שלום אני בת 35 כבר כמה שנים אני מטילה שתן פעמים רבות ביום , כל שעה בערך
ובלילה אני קמה פעמיים לשתן .
מה זאת התופעה הזאת ? והאם חס וחלילה קשור לסרטן השלפוחית ?
בד"כ אני בריאה , אין לי כאבים בבטן ואין לי גזים ....
ולאיזה רופא עליי ללכת : גניקולוג ? אורולוג ?
תוד ה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטלת שתן
ד''ר נחום זילבר17/10/2007לדעתי, לאור הסיפור עליך לפנות לאורוגניקולוג. ייתכן ומדובר בדלקת של כיס השתן. הרופא יאבחן ויחליט על המשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להכוונהmaor16/10/2007
כבר כמה שנים בעת פליטת זרע חלק מהזרע בצבע צהוב וכמה שעות אחרי יחסי מין יש את תופעות לווי הבאות : כאב שרירים ברגליים וחולשה(ולאחרונה יש לי בעיות כבד) .
לפני כשנה פניתי לאורולוג בגלל הרגשה זו אך לא ציינתי את צבע הזרע הוא ביצע מספר בדיקות דם שתן כל הבדיקות היו תקינות.
האם יש סיבה לדעגה והאם כידי לפנות עוד הפעם לאורולוג ?
מה הם הסיבות ועל מה מעיד צבע הזרע ?
אני קרתי שצבע צהוב יכול להעיד על זיהום אבל הבדיקות שביצתי (דם ושתן) היו תקינות.
ועוד שעלה כרגע אני צריך להתחיל טיפול בתרופת רסיטל (SSRI) ואם יש לי בעיה של זיהום אני אצטרך אנטיביוטיקה מה הם תגובות ביין תרופות האם כידי לחכות עם רסיטל או שאין בעיה ליטול אנטיביוטחקה עם רסיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007הייתי ממליץ לפנות בשנית לאורולוג לאחר שביצעת בדיקת זרע חוזרת עם המנעות של 4 ימים לפחות. לגבי לקיחת רסיטל- למיטב ידיעתי אין הפרעה בנטילת אנטיביוטיקה במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אנטיביוטיקה והזרעהירון16/10/2007
שלו םרב.
החל ממחר אני אמור להתחיל לקחת אנטיביוטיקה. בשבוע הבא אשתי ואני מתעדים לעבור הזרעה (בשל בעיית תנועתיות).
שאלתי- האם יש השפעה של האנטיביוטיקה על איכות הזרע, וכמובן- על העובר עצמו בהמשך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007למיטב ידיעתי, רק אם האמא נוטלת אנטיביוטיקה בתחילת ההריון העובר עשוי להיפגע. בכל מקרה הייתי ממליץ מטיפול אנטיביוטי אם הוא לא נחוץ בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפה וחשקיוני16/10/2007
שלום דוקטור לפני שנתיים אשכיי נחבלו ע"י אטב כביסה שבה האטב נתפס על האשכיים ממש(לא בשק) מאז אין זיקפות בוקר ואין חשק מיני בכלל.כמו כן,יש בעיה בשפיכה שבה הזרע לא מושפרץ אלא נוזל בכמות קטנה של כמה טיפות.(ובכמות קטנה בהרבה מהרגיל).
ביצעתי בדיוקת דם והן היו תקינות ביצעתי בדיקת סונר רקטלי ויצא תקין,כמו כן רופא בדק אותן ידני והוא אמר שהן תקינות(האשכים(אך המליץ לעשות בדיקת NPT שבה הזיקפות שהיו בלילה היו חלשות וללא משמעות והביא למסקנה שיש בעיה אורגנית .אני ממורמר ומשתגע מיזה כי ניסיתי באמת הכל וכבר נמאס לי ואני מתחיל להשלים עם האסון.
כמו כן ביצעתי שיחות של טיפול מיני עם סקסולוגית ועם רופא אך ללא הועיל .
שאלתי קודטור אם מה שקרה לי כמופרט לעיל מצריך נזק פיסיולוגי או שזה דבר שלא פוגע באיכות הזרע ובחשק ובזיקפה(כמו שקרה לי שאיבדתי את שלושתם),ואם כן מה עוד יש לי לעשות איך אני יוצא מהמצב הנורא.
אני מודע מקרב לב על תשומת הלב ואם תוכל לעזור אהיה מאושר תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר זיקפה וחשק
ד''ר נחום זילבר17/10/2007אביב,
משאלתך הבנתי שמצבך אינו נעים לאור כל הדברים שכתבת. איני חושב שניתן לעשות טיפולים מתאימים דרך הפורום, אולם אני יכול לייעץ לך- פנה לרופא אורולוג המתעסק בתפקוד מיני באזור מגוריך, הבא לפניו את כל הבדיקות והברור שעשית עד היום ואני בטוח שהוא ינסה לעזור לך כמיטב יכולתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהיוסי16/10/2007
שלום
אתה רשמת שלרוב האנשים בעולם שיש וריקוצל הם אבות לילדים וכו..
1)האם למי שיש פגיעה בזרע מדובר באנשים שיש להם וריקוצל ברמה חמורה שאיתו הוא מקטין את האשך וכך יש בעיה בפורויות?
ראיתי באיזה פורום תקן אם זה לא נכון
שלעיתים רחוקות (אם בכלל)רואים ירידה משמעותית בזרע בעיקבות וריקוצל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007השאלה אינה ברורה. לגבי נושא הוריקוצלה פרט לאתרי אינטרנט- ראה תשובותי המפורטות בפורום בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בתחתית האשכיםאשר16/10/2007
נבדקה הערמונית [בן 56] מקבל cadex 2mg סובל מפטריה באשכים מטוםל בAGISTEN שואל מה יכולה להיות הסיבה לכאבי אשכים וגירוי מיני ללא זיקפה? ומה דרכי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר נחום זילבר17/10/2007לא ברור הקשר בין כל התיאורים אבל כאבים באשכים עם תחושה של גירוי מיני מדברים על דלקת או בערמונית או בצינור חבל הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בצבע עור הפיןתומר15/10/2007
לאחרונה הבחנתי בשינוי צבע בפין, שהופך אדום יותר בחלקים שהולכים וגדלים. זה התפשט גם לעטרה, שאיבדה חלק מהרגישות, ואני סובל גם מהתקלפות עור במקום. מה יכול לגרום לזה, ואצל מי צריך להיבדק (אורולוג? רופא עור?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בצבע
ד''ר נחום זילבר15/10/2007במידה והתופעות שתארת ממשיכים להתרחש עליך לפנות לרופא עור בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג ועצוביוסי15/10/2007
שלום
היה לי לפני חודשיים צו ראשון ואמרו לי שיש לי וריקוצלה ושצריך לעקוב אחרי זה
לפני זה לא ידעתי מזה ביכלל זה לא הפריע לי ועדיין לא מפריע לי הדאגה שלי היא שהרופא אמר שזה יכול ליפגוע בפוריות ומאז אני כל היום עצוב וחושב על זה ומודאג מאודד
מה אתה אומר יש משהו לעשות או שמה שהרופא אמר זה מה שיקרה וזהו..?=[[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר15/10/2007אין כל סיבה להיות מודאג. הוריקוצלה ניתן לטיפול במידה ויש צורך בכך. בעולם יש יותר גברים עם וריקוצלה שהם אבות לילדים מאשר אנשים עם וריקוצלה ובעיות פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן בלילהגל15/10/2007
שלום!
אני בן 25, בריא בד"כ,
לא מעשן, לא שותה באופן קבוע.
לאחרונה אני מתעורר כל לילה עקב צורך להשתין, בד"כ שעתיים לפני שאני קם בבוקר.
בנוסף , במהלך היום כשאני צריך להשתין, אני חושב שלוקח לי יותר זמן מבד"כ עד שהשתן יוצא. לא עניין של דקות, אבל יותר מבד"כ...
אני מטופל לאחרונה בקלומיפרמין. clomipramine 30 Mg
האם יש איזה סיכוי שיש לי בעייה בערמונית? (לאבי יש בעייה דומה, אם כי יותר חריפה,במשך שנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתו שתן בלילה
ד''ר נחום זילבר15/10/2007בשלב זה של חייך אינן סובל מהגדלת הערמונית המופיעה בגיל המבוגר. ברר אצל הרופא המטפל האם יש לכך קשר לתרופה שאותה אתה נוטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלצ15/10/2007
ראשית כול תודה לך על עזרתך.בשאלתי אליך על כאביםבאבר המין הצעתה לי לעשות בדיקת אורטרוגרפיה אם הכן ישנה בעייה אז למה הכאב הוא לא קבוע? למה כול מספר חודשים הכאב חוזר ולאחר שבוע נעלם כלא היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכל
ד''ר נחום זילבר15/10/2007לאחר שתבצע את הבדיקה יהיה מקום להמשך הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)