מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהנאור31/10/2007
שלום
אני חודשיים לפני ניתוח קשירת הווריד באשך השמאלי.
האם עישון חשיש ומריחואנה מחמירים את המצב של הוריקוצלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
ד''ר נחום זילבר01/11/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטיטיס - פרופ' וידנרשרה30/10/2007
כחולה במחלה מורכבת שכזו הוצע לי להיות מטופל של רופא גרמני דר' וידנר.
האם הרופא הזה מוכר לאורולוגיים? האם הוא מומחה בשטח המחלה של הפרוסטטה הדלקתית?
מה אחוזי הצלחה שלו?
האם הדוקטור יכול להמליץ לי על רופאים אחרים המתמחים באירופה בטיפול במחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטטטיטיס
ד''ר נחום זילבר30/10/2007השם אינו מוכר לי. יש רופא איטלקי בשם פדריקו GUERCINI מרומא שמתעסק עם נושא זה הרבה שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא איטלקי מרומא
שרה31/10/2007אילו טיפולים מבצע הרופא? האם גם חימומים של הפרוסטטה?
היכן בארץ ניתן לעבור טיפולים בחימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא איטלקי
ד''ר נחום זילבר01/11/2007א. פנה אליו ושאל אותו איזה טיפולים הוא מבצע
ב. במרפאה של ד"ר דיין בת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות בשתןדוד30/10/2007
בס"ד
שלום רב,
מזה כ 3 שבועות אני מרגיש כאב מעקצץ בצד ימין באיזור שבין הבטן התחתונה למאחורי אשך ימין המזעיק אותי לשירותים. במצב קורא יום כן יום לא כאשר אני כן ניגש לשירותים לאחר כשתי דקות אני מרגיש צורך דחוף לגשת שוב לשירותים כך בין 5 ל10 דקות עד שזה נרגע לשעה הבא שאז שוב נגרר הדבר.יש לציין שזה לא קורא כל הזמן אבל שזה קורה ההרגשה מעצבנת ומוציאה מריכוז.
מה הבעיה שלי והאם יש טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות
ד''ר נחום זילבר30/10/2007קרוב לודאי שישנו גורם כלשהו במערכת השתן שגורם לתופעות שעל פניו אינן נראות קשורות. יתכן ומדובר בפרור אבן או בדלקת בחלק התחתון של המערכת. כדאי להבדק ע"י אורולוג שישלח אותך לבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית מוגדלתיוד30/10/2007
שלום, אני בן 46 ולפני כחודש (כשעה אחרי קיום יחסי מין) התחלתי לרוץ לשרותים להטיל שתן כל 10 דקות. הטלת השתן התכופה לוותה בצריבה, צמרמורות וחום גבוה. בבדיקת שתן התגלה חיידק אי קולי. קיבלתי אופלודקס לשבוע ואחרי כיומיים חל שיפור. בתום שבוע האנטיביוטיקה, קיימתי יחסי מין וממש למחרת בבוקר שבו הסימפטומים שהיו, רק ללא חום. קיבלתי זינט לשבוע ותוך יום חל שיפור. אחרי כיומיים, תוך כדי האנטיביוטיקה, שוב קיימתי יחסים ושוב שבו הסימפטומים, ללא חום וללא צריבה.
בסיום האנטיביוטיקה השניה לא נמצא חיידק בשתן (הפעם כבר נזהרתי שלא לקיים יחסים). באולטראסאונד נמצאה ערמונית מוגדלת בנפח 37 סמ"ק. בבדיקת PSA יצא ערך 7.4.
כיום עדיין יש לי תכיפות של אחת לשעה, אני לא קם בלילות ועד התור לאורולוג אני לא פולט זרע. יש לי חשד שהחיידק נמצא בזרע ולא מושמד מהאנטיביוטיקה, ובזמן פליטת הזרע הוא נכנס למערכת השתן ויוצר זיהום, האנטיביוטיקה מעלימה אותו וחוזר חלילה.
האם זה אפשרי?
האם יש לך הערכה ממה אני סובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית מוגדלת
ד''ר נחום זילבר30/10/2007א. מדובר בדלקת שכוללת את כל מערכת דרכי השתן התחתונות.
ב. לא כל אנטיביוטיקה יכולה לחדור לערמונית ולשלפוחיות הזרע.
ג. עדיף בתקופה כזו של דלקת מתמשכת וכל מגע מיני גורם להתפרצות מחדש להמנע מסקס
ד. קרוב לודאי שה PSA ירד עם ירידת הדלקת והנפיחות בערמונית
ה. אורולוג טוב יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוד02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוסטטה מוגדלת
מיכל01/11/2007האם חייבים לעשות אולטרהסאונד לפני ניתוח פרוסטטה מוגדלת. ןהאם חייבים באותו מקרה לעשות ביופסיה לפני הניתןח פרוסטטה. במקרה הנל מדובר באדם בן 80 מתפקד מינית ןהאם חייבים ניתוח עם פתיחת בטן. ומבחינת כדורי האם יש כדורים יותר חזקים מאומניק 0,4 בקר וערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר נחום זילבר01/11/2007אין קשר בין US לפרוסטטה מוגדלת. מבצעים ביופסיה אך ורק כשיש לכך הצדקה רפואית. אין קשר בין הגישה הניתוחית לבין הגיל של המנותח. אומניק הנה תרופה טובה לבעיות בהטלת השתן הנגרמות בשל ערמונית מוגדלת הניטלת פעם אחת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה דחוף!!שירן30/10/2007
אני בן 20 עם בת זוג 3 חודשים מהרגע הראשון ששכבנו התחילו לי צריבויות במתן שתן ,הפרשות ואף דם . לאחר בדיקות דם וביקור אצל רופא עור ומין הוא קבע כי יש לי כלמידיה ונתן לי דוקסלין ל10 ימים בינתים אני וחברתי המשכנו לקיים יחסים לא מוגנים והתופעות חזרו לאחר שבוע מסיום הדוקסלין.
האם חברתי נדבקה בוודאות?
מדוע הדוקסלין לא עזר, מה השלב הבא?
ומה הסיכויים שנפגענו בפוריות אני וחברתי?
אודה לתשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד''ר נחום זילבר30/10/2007בד"כ כשיש כלמידיה או טוקסופלסמה על שני בני הזוג לקחל אנטיביוטיקה בו זמנית. אירוע חד פעמי אינו פוגע בפוריות בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת דם מאיבר המין בזמן השינהנאור30/10/2007
שלום.. זה כבר פעם שלישית שזה קורה לי.. קמתי בבוקר ובחנתי בכתמים של דם בתחתון :/
שלושת הפעמים היו בזמן שישנתי
פעם שעברה זה קרה לפני 3 שבועות ולפני כן לפני 3 חודשים, בפעם הראשונה אני חושב שזה היה מזרע שנפלט כי חלמתי חלום אירוטי והרגשתי שיצא זרע ובחנתי גם בדם..
בפעמיים האחרונות אני חושב שזה בגלל שהיה לי פיפי בזמן שינה ןשלחצתי על איבר המין יעני בשכיבה כי יש לי פיפי והוא בזקפה... (אין כוח לקום) ואולי בגלל הלחיצה עליו יוצא דם אני לא יודע :\
אני ממש לחות זה מהווה משהו מסוכן??
דרך אגב יש לי וריקוצלה שעוד לא עברה ניתוח יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע
ד''ר נחום זילבר30/10/2007אם זו פעם שלישית שיש דם בזרע עליך לבצע בדיקות אורולוגיות כולל: בדיקת U.S., טראנסרקטאלית. אם מקור הדם הוא אחר האורולוג יחליט מה עליך לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נאור31/10/2007הייתי אצל האורולוג.. אין ממה לחשוש כנראה..
יש לי על שק האשכים מין מלא נקודות כאלה סגולות ואם מגרדים כזה יוצא הרבה דם מהנקודה.
הוא אמר תוך כדי שישנת התקלף אחד הנימים ויצא דם. ואין ממה לחשוש..
אתה מצדיק אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
ד''ר נחום זילבר01/11/2007כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי שתן?יעל29/10/2007
שלום
האם תתכן דלקת בדרכי השתן שביטוייה הם כאבים שבאים והולכים בצד ימין בבטן התחתונה, ותכיפות במתן שתן, אך ללא צריבה במתן שתן (צריבה קלה לעיתים באזור, ללא קשר למתן שתן)?
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר נחום זילבר30/10/2007תתיכן דלקת ללא צריבה. יש תלונות נוספות בדלקת וכמובן, שיש צורך בבדיקות מעבדה המאוששות ממצא שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאלי29/10/2007
אם יש וריקוצל ויש אשכים זהים ללא כאבים ושהיא קיימת לפחות 3 שנים מבלי שידעתי על כך מה הסיכוי שיהיו בעיות פוריות? (קטן ,קטן מאוד, נדיר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
ד''ר נחום זילבר30/10/2007לא נראה לי לפי מה שאתה כותב - לא מצויין גודל הוריקוצלה - שיש צורך לדאוג לגבי הפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה ב psa לאחר טיפול הורמונלי והקרעומרי29/10/2007
בן 69 לפני כ 3 שנים אובחן סרטן הערמונית עם גליסון 8 ו psa ברמה של 27 ,החל טיפול הורמונלי והקרנות (לפני שנתיים) כעט במעקב כל 3 חודשים עושב בדיקת דם ל PSA והערכים הם : 0.01 לאחר 3 חודשים 0.14 לאחר עוד 3 חודשים 0.22 ,הערכים במגמת עליה ,מה המשמעות? האם כך צריך להיות היות שלא עברתי ניתוח ? האם העליה משמעותית? אודה לך מאוד על כל אינפורמציה שיכולה לעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PSA
ד''ר נחום זילבר30/10/2007ערכי PSA במגמת עליה. פנה לאורולוג-אונקולוג המטפל בך. יתכן ויהיה צורך בבדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהדוד29/10/2007
שלום רב
מזה כ- 4 חודשים אני סובל מכאבים באשך שמאל
לאחר יום עמוס של הרמת משאות התחלתי להרגיש כאבים באשך
ביצעתי US אשכים שיצא תקין (למעט שני מוקדים אקוגנים זעירים- מתאים למיקרולתיאזיס)
ביצעתי בדיקת שתן - תקין
הופנתי לאורולוג שאיבחן מתיחת גיד (בירך)- טופלתי בוולטרן - ללא שיפור ניכר
פניתי לאורטופד שאיבחן מתיחת גידים אדוקטורים טופלתי באתופן - היה שיפור מה, אבל הכאב חזר
יש לציין שהכאב לעיתים נודד לאשך ימין, או לחיבור שבין הירכיים לאגן
ביצעתי US לגידים שגם יצא תקין
פניתי לפיסיוטרפיה - שם נאמר לי שככל הנראה הכאב הוא מהגב התחתון (אני לא מרגיש בכאב שם)
כעת אני מרגיש עדיין כאבים בחיבור של הירך לאגן ולעיתים מעין דקירות באשכים או יותר נכון בשק האשכים
אני ממש מתוסכל כבר, כמו כן ביצעתי צילום של עמוד שידרה מותני שיצא תקין
לעיתים מריחת וולטרן באיזור - מקלה על הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר נחום זילבר30/10/2007יתכן, ויש לך בקע באיזור - פנה לכירורג
אולם, עפ"י התרופות המקילות על כאביך מדובר כפי הנראה בבעיה אורטופדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
דוד30/10/2007דר' נכבד!
ראשית אני מודה לך מאוד על תשובתך המהירה!
שכחתי לציין שביצעתי כבר US מפשעה ונשללה אפשרות של בקע
האם לדעתך הבעיה הינה אורטופדית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
ד''ר נחום זילבר30/10/2007כן, הבעיה קרוב לודאי הנה אורטופדית. עדיין חושב כי אתה זקוק לבדיקת כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפהדורון29/10/2007
שלום רב,
במהלך קיום מיני עם בת הזוג איני מצליח להגיע לזיקפה מלאה. רק כאשר אני לוחץ על הפין
ומשפשף אותו נמרצות. גם כך זה מספיק למעט זמן ובמהלך כניסת הפין לווגינה תוך שניות מעטות
הפין נחלש
מה עלי לעשות ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר נחום זילבר30/10/2007עפ"י תאורך נראה שקיימת בעיה הקשורה בתפקוד כלי הדם באיבר המין. עליך לפנות לאורולוג המומחה ומטפל בנושאים אלה כדי לשלול בעיה פסיכולוגית והורמונלית ואז להתמקד בבעית כלי הדם ולטפל בך כיאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה - בדיקותצביקה28/10/2007
BUN 21.35 MG/DL ( 4.60- 21.00) (.........)*
תוצאה חורגת מהמותר.מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה - בדיקות
ד''ר נחום זילבר28/10/2007ה BUN- אוריאה, מעט גבוה. רצוי להרבות בשתייה, להמעיט בבשר ולברר את שאר הפרמטרטים של תפקודי הכלייה בדם. במידה והבדיקות אינן תקינות צריך לטפל בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- zinacefאלה28/10/2007
מדוע נותנים zinacef במקרה ויש תרבית שתן שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zinacef
ד''ר נחום זילבר28/10/2007אנא התייחעצי עם זה שנתן את המרשם והמליץ על הטיפול האנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקוציטים בזרעמיקה27/10/2007
שלום דוקטור,
לקראת הזרעה , ביצעתי בדיקת זרע שהכילה לוקוציטים ( 10 - 15 ) , התרבית היתה שלילית, קיבלתי אנטיביוטיקה במשך שבועיים.
לאחר הטיפול, חזרתי על הבדיקות , מצב הלוקוציטים החמיר ( תוצאה היתה "רבים" ) ושוב תרבית שלילית
אמרו לי שזאת דלקת בערמונית ומכיוון שתרבית שלילית "אין מה לעשות , יש לחכות בתקווה שזה ייעלם"
אני ממש לא מוכן לחיות עם דלקת בערמונית העלולה להחריף לחרונית.
אודה לתשובתך (וסבלנותך ) לשאלותיי הבאות:
.
1. האם יש איזה טיפול שעזור להעלים את הדלקת ? מה המלצתך בנושא ?
2. מה יכול לגרום לדלקת ? אני נשוי באושר.
3.. האם יש בדיקות נוספות שעלי לדרוש ? האם חס וחלילה זה יכול להצביע על תהליך ממאיר ?
4. האם מותר לקיים יחסים לשם הריון בתקופה
בה יש לוקיצטים בזרע \ דלקת ?
3. האם מותר לקיים יחסים לשם הריון בתקופה
בה לוקחים אנטיביוטיקה ?
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקוציטים בזרע
ד''ר נחום זילבר28/10/20071. טיפול אנטיביוטי ותומך נוסף עוזר כאשר יש ממצא בדלקת בערמונית.
2. אין קשר בין אושר בנישואים לבין דלקת בערמונית שמקורה בזיהום כלשהו.
3. במידה והאורולוג יחליט על טיפול וודאי קודם לכן הוא יבצע אבחון מלא. אין קשר לממאירות.
4. מותר לקיים יחסים
5. לך- כן. לאישה אסור לקחת אנטיביוטיקה בתחילת אנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקוציטים בזרע
מיקה29/10/2007תודה
סוף סוף רופא שעונה לעניין ולכל התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקוציטים בזרע
אלון29/10/2007
דרך אגב , כשאתה אומר :
"טיפול אנטיביוטי ותומך נוסף עוזר כאשר יש ממצא בדלקת בערמונית."
מהו בדרך כלל "התומך הנוסף" שאתה מדבר אליו ?
תודה רבה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
ד''ר נחום זילבר30/10/2007"תומך" נוסף הכוונה לתרופות נוגדי דלקת, אמבטיות חמות טבילה במעיינות גופרית וכ'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין שעיראלמוני27/10/2007
ביצעתי ברית מילה לפני כשבועיים, וכעט אני רואה כי הפין שלי שעיר, השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם יש איזה אפשרות להיפתר מהשערות לצמיתות? ואולי הם זמניים, אנא עזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין שעיר
ד''ר נחום זילבר28/10/2007יתכן וכל השעירות הזו הייתה זה מכבר ואינה קשורה לברית המילה. אם זה נשאר ניתן לעשות אפילציה מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)