מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול רשלני בקשישה בבית חוליםיואב06/06/2017
שלום
אימי בת 85 נפטרה בבית חולים.
היא היתה חולה אונקולוגית.
אני הייתי אפוטרופוס שלה.
במהלך האשפוז נקלעתי לויכוח עם מנהלת המחלקה שהגיע לדיון בבית משפט.
מאותו רגע היו יחסים מתוחים.
רופא במחלקה הודה בפניי שהמנהלת הורתה לצוות הרופאים למנוע מאימי יעוץ של מומחים מבית החולים. מאז הרופאים לא שיתפו איתי פעולה והיו עוינים עד כדי סירוב לאפשר לי להיות נוכח בבדיקה שגרתית של אימי כחוק. להתרשמותי המנהלת פשוט העבירה מסר שחילחל
לצוות הרפואי ויתכן שגרם להם להתעלם
ממצבה של אימי.
במהלך האשפוז חלה החמרה במצב אימי.
לאורך שלושה שבועות אף רופא לא קרא לי ודיבר על החמרה. מנהלת המחלקה התחמקה מלפגוש אותי. בסופו של דבר ניגשתי לנציג הנהלת בית החולים הצגתי בפניו עובדות
שמעידות על החמרה ואף פתרונות שהציע לי מומחה חיצוני. הפתרון שדרשתי התקבל.
יושם באיחור. לצערי אימי נפטרה מספר ימים לאחר שהתחילה לקבל
טיפול שאני יזמתי ולא מנהלת המחלקה. הפטירה היתה פתאומית. עוד באותו בוקר נאמר לי שהמצב שלה יציב.
הגשתי תלונה למשרד הבריאות על טיפול לא מקצועי ומנוכר באימי.
הפניה בבדיקה.
כמו כן לא הסביר לי הרופא שקבע את מותה מה בדיוק סיבת המוות.
ניגשתי לאחר חודש לבקש לראות את הודעת הפטירה וקיבלתי סירוב.
בטענה שרק עם צו ירושה אפשר לעיין במסמכים רפואיים.
מה כדאי או ניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול רשלני בקשישה בבית חולים
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד07/06/2017שלום יואב,
ראשית תנחומי על מות אמך.
אכן עיון במסמכים רפואיים של אדם שנפטר מתאפשר רק לאחר קבלת צו ירושה. לאחר שתקבל את הצו יש לפנות לקבל את התיק הרפואי מהמוסד בו טופלה ולפנות לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית.
בברכה,
עו"ד דר' שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)