רשלנות רפואית -לפי מה היא נקבעת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית -לפי מה היא נקבעת?
    רוני
    10/10/2017

שלום, אספר כמה שיותר תמציתי.
    לפני כ3 שנים עברתי ניתוח הגדלת חזה. לאחר 3 שבועות חשתי רע מאד ,היו כאבים עצומים בשד שמאל. הגעתי למיון וכעבור 10 שעות הוכנסתי במהירות לניתוח חירום -היה דימום פנימי- 2 עורקים דיממו ואיבדתי הרבה דם- הביאו לי 2 מנות דם .
    - מאושפזת שבוע וחצי.
    - שתל אחד בלבד במשך 3 חודשים וחצי
    לאחר 4 חודשים חזרתי לרופא והחזיר לי את השתל
    בפרונט של השד המנותח בפעם ה3 כשאני מפעילה שריר יש עיוות ולא צורה יפה.
    - בהריון השני שלי הייתי בהריון בסיכון עקב נוגדנים מסויימים שגרמו לאנמיה עוברית. 0 נשאלתי האם קיבלתי עירוי דם ואכן באותו ניתוח שהצילו אותי קיבלתי מנות דם)

שאלתי היא, האם יש עילה לתבוע?הרי אחרי הכל זה מה שהרופא שהעוד מעסיק יאמר. הדרך לא משמעותית אלא התוצאה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית - לפי מה היא נקבעת

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    10/10/2017

שלום רב,
    על מנת לקבל פיצוי בגין רשלנות רפואית יש להוכיח גם התרשלות של הגורם המטפל וגם נזק. ככל שנותר נזק בעקבות ההתרשלות יש מקום להגשת תביעה. בכל מקרה של ספק מומלץ להתייעץ עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית.
    בהצלחה וחג שמח,
    עו"ד דר' שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    10/10/2017

שימי לב גם לתקופת ההתיישנות - 7 שנים מיום ביצוע הניתוח. בחלוף תקופה זו אי אפשר יהיה להגיש תביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו