מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואית -לפי מה היא נקבעת?רוני10/10/2017
שלום, אספר כמה שיותר תמציתי.
לפני כ3 שנים עברתי ניתוח הגדלת חזה. לאחר 3 שבועות חשתי רע מאד ,היו כאבים עצומים בשד שמאל. הגעתי למיון וכעבור 10 שעות הוכנסתי במהירות לניתוח חירום -היה דימום פנימי- 2 עורקים דיממו ואיבדתי הרבה דם- הביאו לי 2 מנות דם .
- מאושפזת שבוע וחצי.
- שתל אחד בלבד במשך 3 חודשים וחצי
לאחר 4 חודשים חזרתי לרופא והחזיר לי את השתל
בפרונט של השד המנותח בפעם ה3 כשאני מפעילה שריר יש עיוות ולא צורה יפה.
- בהריון השני שלי הייתי בהריון בסיכון עקב נוגדנים מסויימים שגרמו לאנמיה עוברית. 0 נשאלתי האם קיבלתי עירוי דם ואכן באותו ניתוח שהצילו אותי קיבלתי מנות דם)
שאלתי היא, האם יש עילה לתבוע?הרי אחרי הכל זה מה שהרופא שהעוד מעסיק יאמר. הדרך לא משמעותית אלא התוצאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות רפואית - לפי מה היא נקבעת
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד10/10/2017שלום רב,
על מנת לקבל פיצוי בגין רשלנות רפואית יש להוכיח גם התרשלות של הגורם המטפל וגם נזק. ככל שנותר נזק בעקבות ההתרשלות יש מקום להגשת תביעה. בכל מקרה של ספק מומלץ להתייעץ עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית.
בהצלחה וחג שמח,
עו"ד דר' שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד10/10/2017שימי לב גם לתקופת ההתיישנות - 7 שנים מיום ביצוע הניתוח. בחלוף תקופה זו אי אפשר יהיה להגיש תביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)