מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שריפה בכפות רגלייםהילה29/06/2011
שלום,
בשנים האחרונות אני סובלת משריפה בשתי כפות הרגליים התחושה היא כמו הולכת על מדורה בוערת באש, זה קורה לאחר הליכה ממושכת (מעל 45 דקות) או לחילופין לאחר עמידה ממושכה, אציין כי איני סובלת ממחלות כלשהן, אני בחורה בריאה לחלוטין.
וכן כף רגלי רגילה לגמרי: אין לי פלטפוס, או קימור גדול.
האורטופד ראה את כף רגלי ואמר שכף הרגל רגילה, וישר זרק ואמר לכי לעשות מדרסים,
מבלי לשלוח לבדיקות כלשהן.. אמר לי שאם אחרי 3 שבועות שאהיה עם המדרסים וזה לא יפתור את הבעיה אלך לצילום כף הרגל, אך אני טוענת למה לא להתחיל בבדיקות לאבחן ואח"כ אם זה הפתרון הנכון לשלוח למדרסים.
שאלותיי הן: האם זה בסדר להתחיל במדרסים מבלי לבדוק את שורש הבעיה? דבר נוסף אשמח לדעת מה הסיבות הגורמות לבעית השריפה בכפות הרגליים?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בכפות רגליים - תגובה
ראובן קרמר03/07/2011יש לוודא שהנעל תפוסה כמו שצריך ולא זזה, דבר שגורם לחימום כף הרגל, אפשר לשים קצת טלק בנעל, אפשר לשים משחת zostrex שזה מקל על הרגשת הצריבה, בקשר למדרסים אפשר לנסות אבל אני לא יודע אם זה יפתור את הבעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיין נתי:תחושת שריפה
נתי03/07/2011את אומרת שבשנתיים האחרונות את סובלת מהבעיה.
לא פירטת היכן בדיוק את חשה את השריפה, והאם זו תחושת שריפה
שיטחית (העשויה להופיע בשל לחץ או חיכוך העור) או תחושת שריפה עמוקה
העשויה להיות מלווה בנימול ..( יתכן ותופיע בשל לחץ על מערכת העצבים).
מבלי לדעת פרטים אלו קשה לתת תשובה איכותית אך בכל זאת מספר אלמנטים
שכדאי לשקול.
1- הנעלה: הליכה עם נעל איכותית (נעל ריצה מקצועית במידת אורך,רוחב ותצורה מתאימים לכף רגלך),ובטח שלא ללכת עם נעל קשיחה, נעל לא מרופדת, אסון העקבים
הגבוהים וכו.
2- מדרס מחומר סופג זיעה, מאוורר, חצי קשיח בהחלט עשוי לעשות פלאים.
3- במידה ועלית במשקל את לאחר הריון.. רצוי לרדת למשקל נמוך ( בדיאטה איטית ומבוקרת) ולהתחיל בפעילות אירובית כללית כמו שחיה אופני כושר ובהמשך אולי הליכה
(לאחר ירידת הסימפטומים).
שטיין נתי
פיזיותרפיסט המתמחה ברפואה אורתופדית,פציעות ספורט ורפואת כף הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשריפה בכף הרגל
הילה05/07/2011ראשית תודה על תגובתך,
אני סובלת מהשריפה בכף הרגל בשנים האחרונות (מעל 7 שנים), התחושה היא שריפה עמוקה בכל כף הרגל.
אגב גם אם אני בבית יחפה ועומדת שעות מרובות אז גם אני מרגישה את השריפה לאחר כמה שעות, אז אני כבר לא חושבת שזה קשור בנעל..
ולגבי עליה במשקל, לא עליתי במשקל, אני כבר שנים עם אותו משקל (ולא סובלת מהשמנה).
אודה לתגובתך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)