פטרייה או יבלת...ואיך מטפלים בזה?

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פטרייה או יבלת...ואיך מטפלים בזה?
    רפאל
    10/08/2011

שלום לכם, דוקטורים וכל הללו אשר רואים את ההודעה.

חצי שנה לפני שחרורי מצה"ל הופיעה לי על כף הרגל כזו פטריית שאני לא ממש מסגול להגדיר איך היא ניראת.
    בכל אופן אני כבר שנתיים משוחרר מצה"ל והפטרייה כביכול קצת גדלה בהתחלה אני חשבתי שזה לא רציני וזה יעבור עם שחרורי מצה"ל.
    לאחר חיפושים קצרים בגוגל הבנתי שמדובר ביבלת מסוג plantar wart או משהו בסגנון.
    ואני רוצה לשאול אם יש צורך בטיפול ביבלת הזאת.(הבנתי גם שהפטרייה הזאת שכיחה מאוד אצל חיילי צה"ל עקב ריצות ,שמירות, הנעל הצבאית ואזור כף רגל לא מאוורר)
    להלן תמונה כדי להמחיש מה מתרחש בכף רגלי(סדר גודל היבלת היא ס"מ על חצי ס"מ)
    חשוב לי לציין הפטרייה הזאת לא מפריעה לי כלל אני עובד, רץ,מתאמן, משחק כדורגל ואין הפרעה בביצוע כלשהי פעולה
    אשמח לשמוע קצת פרטים לגביי הסוגייה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לטפל בה ואם אפשר המלצה לגביי רופא כף רגל טוב באזור אשדוד(חבר קופ"ח מכבי).

בברכה, רפאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיסיל ונס- lamisil ones

רפאל
    10/08/2011

ראיתי בפרסומות בטלווזיה שלמיסיל ונס עוזר לזה יכול להיות?
    המשחה הזאת שאת שם פעם אחת וזהו ונגמרות לך כל הבעיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה או יבלת...ואיך מטפלים בזה? - תגובה

דניאל א. וייס
    15/08/2011

זאת לא פטריה
    אלא יבלת ויראלית

אתה מוזמן לפנות למרפאתנו ונשתדל לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו