מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים ברגליים בזמן ההליכהיולק גרוברגר04/09/2011
שלום רב
אני סובל מחסימה חלקית בעורקי רגליים ועקב כך בהליכה של כמה מאות מטרים אני מתחיל להרגיש כאבים בשוק הרגל. לאחר המתנה קצרה אני יכול להמשיך, שוב קצר
מומחה לכלי דם המליץ לי דווקה על ההליכות ללא תרופות או התערבות אחרת. אני כל יום הולך בבית על ההליכון בין 2 ל-5 ק"מ כל פעם. אבל רק ללא נעליים, עם גרביים. האורטופד לא מצא אצלי כל שינוי בכף הרגל ולא ראה סיבה למדרסים מיוחדים
לאף אחד מהרופאים לא היה הסבר מדוע יש לי בעיה בהליכה עם נעליים
אולי לכם יהיה רעיון כלשהו? כי אני פשוט מרגיש מוגבל בחיי יום יום. מעבר לזה אני מרגיש מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים ברגליים בזמן ההליכה - תגובה
דניאל א. וייס05/09/2011שלום רב
יש כאן מספר נושאים שונים שיש להתייחס אליהם:
לענין כלי הדם - נשמע כי הנך סובל מצליעה לסרוגין, ייתכן שכדאי לקבל חו"ד נוספת.
לענין הקושי עם הנעליים - ייתכן ויש בעיה מכאנית או צורת הליכה הגורמת לחיכוך מסויים עם הנעל. ועל כן יש צורך לבדוק את הסיבה וייתכן שהסיבה פעוטה והפתרון פשוט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)