שאלה חשובה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אלירן
    21/01/2008

כרתו לי את חצי הציפורן בבוהן ברגל מכיוון שהייתה לי ציפורן חודרנית אז רציתי לשאול מה קורה אחרי זה הציפורן גדלה לכיוון שנחתן או שהעור מחלים והציפורן גודלת רק מהחצי?

ועוד שאלה אני אמור לעשות בעוד ציפורן חודרנית ניתוח כירורגי האם לייזר הוא פחות כואב??
    והאם סיכויי ההצלחה גבוהים יותר ומה משך הההחלמה יותר גרוע מכירורגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית

קרולין צמח
    21/01/2008

שלום אלירן,
    אם רק הוציאו לך את הציפורן ולא טיפלו בשורש הציפורן אז תיגדל לך חזרה הציפורן כפי שהייתה לפני כן, אם כן טיפלו בשורש הציפורן תיגדל ישר ללא החתיכה שהוציאו לך.
    אין שום הבדל בין ליזר לידני, אותה החלמה אותו ניתוח רק כלי חיתוך שונה.
    ערב טוב,
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ציפורן חודרנית

שחר
    28/01/2008

עברתי ניתוח ציפורן חודרנית אצל קרולין צמח והיא מקסימה ממש בלי כאב היאפשוט נסיכה מזה כאב לפנילא יכולתי ללכת רק לאחר הניתוח מרגיש נניפלא תודה לךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שחר

קרולין צמח
    29/01/2008

שחר שלום,
    תודה רבה על המילים היפות,
    שיהיה לך המשך ערב נעים,
    קרולין צמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו