האם יש טיפול לסילוק הפטריות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• האם יש טיפול לסילוק הפטריות
    רוחלה
    15/10/2011

חברה טובה שלי סובלת המון זמן מפטרת בכפות הרגליים. עד כדי כך שיש לה כל הזמן קשקשת בכפות הרגליים. אמרתי לה שתבדוק עם רופא האם יש טיפול לחיסול הנגע הזה אחת ולתמיד והיא לא מאמינה לי. האם יש טיפול כזה. שמעתי שביפן למשל, יש ניתוח להסרת בלוטות ההזעה ברגליים . בכל אופן. מדובר באישה צעירה שסובלת מפטריות ברגליים במשך שנים וכשראיתי את זה לראשונה פשוט נבהלתי. האם אפשר לשים סוף לנגע הזה? אני בטוחה שזה מוריד לה את הבטחון כי אפילו בקיץ היא רוב הזמן נועלת מגפיים או נעליים למרות שהרגל צריכה אוורור אך הרגל נראית רע אז היא מסתירה אותה. אנא הצעתכם המועילה לטיפול ומיגור הנגע הזה לתמיד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש טיפול לסילוק הפטריות - תגובה

ראובן קרמר
    17/10/2011

כדאי לבדוק אצל פודיאטור או רופא עור, יש טיפולים נגד פטריות או עם כדורים או מקומי, אני לא ממליץ להוריד את בלוטות ההזעה, כי זה יכול לגרום לבעיות יותר גרועות, אם הרגליים מזיעות הרבה יש טיפול עם חשמל IONTOPHORESIS שעובד טוב, אפשר לנסות להשתמש עם למיסיל וואנס, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו