מדרסים לדורבן בעקב הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים לדורבן בעקב הרגל
    סיגל
    03/11/2011

שלום לכם,
    מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים בעקב הרגל. הלכתי לאורטופד שלאחר בדיקה פיזית של הרגל אבחן דורבן. הוא רשם לי לקחת אתופן למשך שבועיים, וגם רשם לי מדרסים מסיליקון.
    לקחתי את האתופן במשך 13 יום (ולא 14 כי חטפתי פריחה בכל הגוף ונאלצתי להפסיק).
    עכשיו אני ללא תרופות. לאחר שבועיים בהם הולכת על מדרסים מסיליקון
    הכאבים אמנם נחלשו אך הם לא עוברים.
    קראתי בפורום שלכם שהמדרסים מסיליקון לא הכי יעילים, ושאתם ממליצים על מדרסים אחרים. האם תוכלו לומר לי איפה אפשר להשיג כאלו באיזור המרכז?

האם הדבר הזה בכלל פתיר או שזה כרוני? האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

תודה רבה,
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים לדורבן בעקב הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים לדורבן בעקב הרגל - תגובה

דניאל א. וייס
    03/11/2011

יש לבצע בדיקה ביומכנית ולפיה לשקול סוג מדרסים נכונים והנעלה נכונה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל תודה, האם תוכל להמליץ על מקום

סיגל
    06/11/2011

שמבצע את הבדיקה הביומכנית באיזור תל אביב והמרכז?
    כשחיפשתי בגוגל מקומות שמוכרים מדרסים ביומכאנים הגעתי לכל מיני אתרים של מקומות שמציגים את מדרס הסיליקון שיש לי כ"מדרס ביומכאני" ואני ממש לא רוצה ליפול לידיים של שרלטנים... הבריאות של הרגליים שלי חשובה לי מדי.

ודבר נוסף בעניין הדורבן- האם זה בסופו של דבר עובר? או שזה כרוני וילך איתי כל החיים?

תודה רבה,
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו