נימולים ושריפה בכפות רגליים ומסביבן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נימולים ושריפה בכפות רגליים ומסביבן
    אודי
    09/11/2011

שלום רב דוקטור. אני בן53. מזה כחצי שנה אני סובל מתחושת נימולים ושרפה בכפות רגליים ומסביבן,לפעמים תחושה כמו קצר חשמלי,במיוחד ברגל שמאל. אני חש בזאת בכל מצב בכל שעות היממה,בעמידה בהליכה בישיבה ובשכיבה. אצלנו בקופת חולים כללית רופאי משפחה ואורתופדים כניראה לא בקיאים בתחומים פודיאטריה ופראסטזיות בכפות רגליים. בגלל פריצת דיסק בגב תחתון וכאבים שמקרינים לכל הגב ולרגליים,רופא משפחה ואורתופד רשמו לי עד כה משחה זוסטריקס hp, טריבמין, טרמדקס 100 מג, ארקוקסיה 90 מג ולפני כחודש האורתופד נתן לי זריקה דיפרוספן בגב תחתון. עד כה אותן תחושות בכפות רגליים ומסביבן. האם זריקת אפידורל בגב תחתון יאקל על כאבים ותחושות בנדון? טיפול תרופתי לכאב נוירופטי? לכאב ממקור עיצבי? ובכלל,אילו תרופות מיועדות לבעייתי? לדעתך המלצתך הצעתך אני מצפה. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימולים ושריפה בכפות רגליים ומסביבן - תגובה

דניאל א. וייס
    14/11/2011

שלום רב
    קראתי את שאלתך בעיון רב.
    מן הנכון לבצע בדיקה ביומכנית אצל פודיאטור, וכן בדיקה מקיפה אצל ניורולוג ואז להגיע להחלטה בדבר אבחון ואז טיפול נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו