כאבים בכף הרגל -אבחנות סותרות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל -אבחנות סותרות
    אני
    16/11/2011

שלום רב, לפני כ-3 חודשים הופיע כאב חד בכרית כף רגל ימין (באיזור אצבעות 4,5)בזמן הליכה. בעת מנוחה, הכאב נעלם. מדרסים הובילו לשיפור, אך לא באופן תמידי וללא יכולת ללכת יחפה (אפילו למספר דקות!), או עם כפכפי אצבע.
    טיפולי פיזיותראפיה (חום, קור, גלי לייזר) החמירו את המצב.
    פניתי לאורתופד שאבחן בבדיקה קלינית מורטון נוירומה, למרות שתוצאות הצילום והאולטרסאונד יצאו תקינות.
    אורתופד אחר אליו פניתי אבחן HALLUX VALGUS והוסיף "רגישות מטטרזלגית הגבלה בטווחי תנועה ללא קיפוח נוירווסקולקי, לציין גמישות יתר כללית בבדיקה אטרופיה של כרית השומן מתחת לראשי מסרקים 234 עם אי יציבות במפרק הלפידוס בניון כאוב ומטטרזלגיה". הנ"ל ממליץ על ניתוח באיזור הבוהן.
    שאלתי: כיוון שניתנו לי 2 אבחנות שונות לחלוטין, האם עלי להסתפק בבדיקה של האורתופד האחרון, או לפנות לבדיקת פודיאטור? האם רק ניתוח יתקן את המצב ואוכל לחזור ללכת יחפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל -אבחנות סותרות - תגובה

דניאל א. וייס
    19/11/2011

שלום רב
    לא בהכרח האבחנות סותרות - ייתכן שהן משלימות
    הייתי מציע שאכן תראי פודיאטור שיבתע בדיקה ביומכנית ויראה מה שורש הבעיה ובהתאם יציע פתרון שיענה על שתי הבעיות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו