כאב בבוהן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאב בבוהן
    קובי
    17/11/2011

יש לי כאב בקצה הבוהן ליד הציפורן וזה בגלל הנעליים הצבאיות, המקום כואב לי כבר שבועיים אולי זה מעור יבש מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבוהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבוהן - תגובה

דניאל א. וייס
    19/11/2011

ישנה תופעה אצל מספר חיילים שכאשר הם נכנסים לנעלי צבא חדשות החיכוך של הבוהן עם הנעל שאף יכול לגרום להרדמות של הבוהן.
    תנסה לנעול נעל המתאימה לך נכונה ובמקביל למנוע את החיכוך עם הנעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלות ברגלים

לוי ציפי
    22/11/2011

יש לי יבלות בשתי האצבעות הקטנות ברגליים המון שנים. מאוד סובלת, לא יכולה לנעול נעליים רגילות עם גרביים.
    נסיתי את כל הטיפולים שהציעו לי רופאי העור מחנקן, משחות, פדיקור רפואי.. יש הפוגה לאחר כל טיפול ומיד היבלות קמות לתחיה.. ואיתם הכאבים.
    מבקשת לדעת איך אני יכולה להתפטר מהיבלות לנצח.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלות ברגלים - תגובה

דניאל א. וייס
    24/11/2011

תלוי המיקום של היבלות
    בכל מקרה נשמע כי נעלייך קטנות או צרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו