מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שריפת רגלייםיפית31/01/2008
אני סובלת משריפה בכפות הרגליים יש לציין שיש לי נטיה לסכרת אבל עקב דיאטה שירדתי 50 קג לפני 6 שנים אני מאוזנת מאז. תחושת השריפה בכפות הרגליים גורמת לי להיות מאד עצבנית. הרופאים מכנים זאת ניאורופותיה כל התרופות שקיבלתי לא עזרו לי, האם יש תרופה שיכולה להקל על התחושה הזאת יש לציין שאני נועלת נעלים עם מדרסים תפקודיים וזה טיפה מקל עלי, גם מקל עלי עכשיו בחורף כשאני הולכת בבית בלי גרביים והקור מקפיא לי את תחושת השריפה (בקיץ הייתי שמה את הרגליים באמבטיות עם מים קפואים וזה גם היה מקל עלי אבל לא להרבה זמן) עברתי טיםוליפ בגלי הלם ואוזון וכלום לא עזר לי האם יש מזהו שיכול להקל עלי (אני גם משתמשת באייס ג'יל כששורף לי חזק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שריפה
דניאל א. וייס03/02/2008ראשית, לאור העובדה שאת סוכרתית יש לוודא שהסוכר שלך מאוזן. וזה באופן חד משמעי.
ישנם כל מיני אמצעים , גם תרופות ותוספי מזוןם שיכולים להיות מותאמים לך לאחר אבחון מדוייק שאכן בזה הענין.
אוזון וגלי הלם אינם מחזירים תחושה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)