האם ייתכנו כאבים כאלה?....

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• האם ייתכנו כאבים כאלה?....
    ליאת צרפתי
    28/12/2011

אני שואלת את השאלה בשמה של אימי.
    לפני כשנתיים נחבלה אימי בציפורן בבוהן שלה עד שהיה צריך להוציא לחלוטין את כל הציפורן ע"י כירורג. הציפורן שבה לגדול והכל היה בסדר עד לפני כחצי שנה שאז אימי החלה להתלונן על כאבים עזים בציפורן.בהתחלה חשבתי שמדובר בציפורן חודרנית אך זה לא היה כך (אני פדיקוריסטית במקצועי) , לא הייתה שום ציפורן חודרנית וזה הגיע כבר למצב שלא יכולתי לגעת בכלל בגב הציפורן שלה כי היא הייתה מתלוננת על כאבים עזים.יש לציין כי הציפורן לא שינתה את צבעה.
    אתמול אמא שלי סוף סוף הלכה לכירורג והסבירה לו את העניין כי כבר לא יכלה לסבול אפילו לחץ של נעליים ולפי דעתו מדובר בפטרייה שהתפתחה מתחת לציפורן החדשה שגדלה ומכאן נובעים הכאבים אבל הוא רוצה שהיא תקבע תור לרופא עור כדיי לקבוע שזה אכן מה שהוא חושב.
    אני לא חושבת שיש קשר בין הדברים , פטריה אמורה לכאוב עד כדיי כך ??? ואם כן יש דבר כזה אשמח לשמוע על סוג הפטריה ....
    במידה ולפי דעתכם לא מדובר בפטריה אשמח אם תעלו רעיונות כי המצב בלתי נסבל ואנחנו לא יודעים מה יש לה ...
    כמובן שבינתיים היא קבעה תור לרופא עור לשבוע הבא אך לא נראה לי שבזה מדובר ושהוא יכול לתת פיתרון לדבר ואשמח לתשובה "יותר הגיונית" כדיי לדעת לאן להפנותה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ייתכנו כאבים כאלה?....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכנו כאבים כאלה?.... - תגובה

ראובן קרמר
    30/12/2011

מבלי לבדוק אני לא יכול להגיד, אם אפשר לשלוח תמונה נוכל להגיד יותר במדויק, כרגיל פטרייה לא כואב, אך אם הציפורן עבה זה יכול לגרום לפצע מתחת, יכול להיות עוד הרבה דברים לפי המצב הרפואי של האמא, עדיף לפנות לפודיאטור שיקבע במדוייק מה זה (לפני שמורידים את הציפורן שוב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו