עזרה בפתרון כאבים ברגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• עזרה בפתרון כאבים ברגל
    דן
    02/01/2012

שלום רב!
    יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור: לפני כמעט חודש בעטתי בקיר ומאז יש לי כאבים בצד הדורסלי של הבוהן. הבעיטה הייתה בצורה של EXT של האצבעות(צורה נכונה לבעוט) עם אזור ה'כריות' של האצבעות, כלומר בערך באזור ההפלנטרי, בבסיס האצבעות. מה שאינני מצליח להבין הוא מדוע כואב לי בעיקר בזמן שאני מבצע EXT של אצבע 1(בוהן). כמו כן, כואב לי רוב הזמן, לא רק בנשיאת משקל, גם כשאני יושב/שוכב. כאב פועם. אין נפיחות ואין אודם(היה מאוד מינימלי ביום הטרואמה), יש רגישות למישוש באזור מפרק TMT של אצבע 1. ביצעתי צילום ואין שבר.
    אני חושש שיש אולי פריקה מינימלית או נזק לקפסולה המפרקית... אשמח לקבל הצעה כיצד לטפל באזור מכיוון שהכאבים מפריעים לי לרוץ- תחביב מאוד אהוב עליי אשר חסר לי מאוד(אני רץ 'חובב מקצוען' ואף מתחרה בריצות 10 ק"מ).
    תודה!!

נ.ב אם לדעתכם כדאי לגשת לפודיאטור אעשה זאת בשמחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפתרון כאבים ברגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפתרון כאבים ברגל - תגובה

ראובן קרמר
    11/01/2012

כדאי לא לבעוט בקירות, :) , כנראה שיש נזק כלשהו בפנים, וכדאי לנוח ולא לעשות ריצות, אפשר לשחות במקום , אפשר לעשות אמבטיות חמות כדי שהדם יזרום יותר מהר ויירפא את האזור, אפשר לפנות לפודיאטור כדי שייתן לך משהו לשחרר את הלחץ מהמקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו