מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בפתרון כאבים ברגלדן02/01/2012
שלום רב!
יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור: לפני כמעט חודש בעטתי בקיר ומאז יש לי כאבים בצד הדורסלי של הבוהן. הבעיטה הייתה בצורה של EXT של האצבעות(צורה נכונה לבעוט) עם אזור ה'כריות' של האצבעות, כלומר בערך באזור ההפלנטרי, בבסיס האצבעות. מה שאינני מצליח להבין הוא מדוע כואב לי בעיקר בזמן שאני מבצע EXT של אצבע 1(בוהן). כמו כן, כואב לי רוב הזמן, לא רק בנשיאת משקל, גם כשאני יושב/שוכב. כאב פועם. אין נפיחות ואין אודם(היה מאוד מינימלי ביום הטרואמה), יש רגישות למישוש באזור מפרק TMT של אצבע 1. ביצעתי צילום ואין שבר.
אני חושש שיש אולי פריקה מינימלית או נזק לקפסולה המפרקית... אשמח לקבל הצעה כיצד לטפל באזור מכיוון שהכאבים מפריעים לי לרוץ- תחביב מאוד אהוב עליי אשר חסר לי מאוד(אני רץ 'חובב מקצוען' ואף מתחרה בריצות 10 ק"מ).
תודה!!
נ.ב אם לדעתכם כדאי לגשת לפודיאטור אעשה זאת בשמחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפתרון כאבים ברגל - תגובה
ראובן קרמר11/01/2012כדאי לא לבעוט בקירות, :) , כנראה שיש נזק כלשהו בפנים, וכדאי לנוח ולא לעשות ריצות, אפשר לשחות במקום , אפשר לעשות אמבטיות חמות כדי שהדם יזרום יותר מהר ויירפא את האזור, אפשר לפנות לפודיאטור כדי שייתן לך משהו לשחרר את הלחץ מהמקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)