יעוץ דחוף

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף
    אורלי
    20/10/2012

היי שמי אורלי אני אמא לתאומים בני 4 שאחד מהם הולך על קצות האצבעות עדין מזה יותר משנה שמעירים לו הוא מסוגל לדרוך על כל כף הרגל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב הולך על קצות האצבעות חשבתי שהבעיה תיפתר ברגע שהוא יגדל ואני רואה שהיא לא נפתרת מעצמה והוא עדין הולך על קצות האצבעות מה עליי לעשות וכיצד אני בוחרת לו נעליים שיתאימו לו שילך טוב איתם ולא ירים את הרגליים ברצוני לציין שאנחנו בודקים מידי פעם אצל רופא את הגיד של הרגל כרגע הגיד בסדר אבל אני לא יודעת מה לעשות האם הוא צריך טיפול מיוחד לזה או פיזותרפיה תעזור לו ואיך אני גורמת לו לדרוך במהלך היום על כל כף הרגל אודה לכם מאוד עם תיעצו לי ותעזרו לי כי אני אבודה עם הנושא הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף - תגובה

ראובן קרמר
    29/10/2012

כדאי לפנות לאורטופד שמומחה לילדים לבדוק את הרגל ולהמליץ על הדרך הנכונה, יכול להיות פיזיוטרפיה או סד לילה למתיחת הגידים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו