מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פרופסור מומחה לכף הרגלאלי05/03/2008
שלום רב,
אני צריך לעבור ניתוח בכף הרגל (אלגוס או משהו כזה).
אשמח לקבל המלצות על מישהו מומחה בתחום.
בתודה מראש,
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה כף רגל
קרולין צמח09/03/2008שלום אלי,
לפני שאכתוב שמות אשמח לדעת לאיזו קופת חולים אתה שייך כך שאוכל להפנותך דרך קופת החולים ואם יהיה צורך אני אמליץ על מנתחים פרטיים
יום נעים,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה כף רגל.
אלי12/03/2008היי קרולין,
ראשית, ארצה להודות לך על תגובתך.
שנית, אני שייך לכללית (מושלם) אבל גם מחזיק בביטוח רפואי פרטי (כנראה אשתשמ בו עבור הניתוח).
בתודה מראש,
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח רגליים
קרולין צמח13/03/2008אלי שלום,
דר' טיטיון קופת חולים כללית, ביה"ח בלינסון.
דר' כהן אילן קופת חולים כללית, ת"א
בהצלחה,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.גם אני עם אותה בעיה..
חסוי12/03/2008אני בת 28 האורטופד אמר שאני צריכה ניתוח בכף הרגל. HALLUX VALGUS.
הוא אמר באיזה משפט קצר שלא אוכל ללכת עם נעלי עקב אי פעם.
האים אפשר לקבל מידע בכל מה שקשור לסכונים שכרוחים בניתוח או שעדיף לדחות כמה שיותר.
וכן המלצה למומחה .האים אפשר לקבל חוות דעת מרופא מנתח מבלי להתחייב לניתוח??
אני שייכת לקופ"ח מכבי.ועם כרטיס זהב והמשלים .
אודה על התיחסות לשאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוקס ואלגוס
קרולין צמח13/03/2008דנה שלום רב,
את בחורה צעירה ולכן אך ורק אם הבעיה כ"כ כואבת מציקה ופוגעת באיכות חייך גשי לנתח, אך זיכרי, ברוב הניתוחים מנטרלים את המפרק הראשון מה שאומר תנועה מוגבלת במפרק זה מה שאומר שנעל עקב תיצור כאב ולחץ במקום. אני ממליצה על פרופסור מיכאל היים בהוד בשרון ממכבי. יש לו המון ניסיון ואני בטוחה שתקבלי תשובות לכל שאלותייך.
בהצלחה
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי,שאלה נוספת בבקשה..כי זה קצת יותר
חסוי14/03/2008ראשית ,תודה על התשובה.
וכהמשך אומר..שאני לא ממש יודעת מה הסיבה אבל היית אצל פרופ' מומחה גםכן..ושלחו אותי לרנטגן ואח"כ לCT (עוד לא הגענו לחלק של הכפות רגליים)מאחר והתלוננתי על כאב גב..
ומסתבר שיש לי חוסר סמטריה ברגליים..אך עם ממש לפי התגובה כמטע כלום..בערך 2 מ"מ...
אך..לי כאב הגב..אז הפורפ' האורטופד אמר שאין מה לעשות ..ואין מה לטפל בזה ..והמלליץ לי על מידרסים..
ולגבי הואלגוס .רק אמר שאם את רוצה ..אתן לך תור לניתוח .שום דבר בנוסף לזה..בלי הסבר כלום.
מאחר ועבר יותר מישנה וכאבי הגב המשיכו להציק וכמובן המרשם פג תוקפו..הלכתי לד"ר ..אורטופד.. שראה את הרנטגן.. שלח אותי לקבל תרגלי גב אצל פזיוטרפיסט(התור עדיין לא הגיע).ואמר שאני לא יכולה לשים מדרסים וזה לא יהיה לי טוב בגלל הואלגוס הזה ברגל..ושאני חיבת ניתוח...מה שהוא כן היצהיר .שלא אוכל ללכת עם נעלי עקב אי פעם!!!!!!!!! אחרי הניתוח..,והאמת לומר.........
הכאבי גב נורא מציקים לי..כי זה נותן לי הרגשה לא נוחה ביחס למותניים(=הקפים)..אז ככה שפחות עסוקה עם הכף רגל..אך אם אני צריכה לשים עקב.האצבעותבעיקר הבוהן נרדמות לי וכאילו אני מקבלת רגל ממש קרה ועם לחץ בעצם..ולדעתי זה נהיה נוטה יותר ויותר לכיוון האצבעות נורא מפחדת שזה ימשיך להתעקם.
האים ניתוח זה הפתרון היחדי??..ומה ז"א..על המפרק?שלא אוכל ללכת רגיל?..האים זה בצורה משמעותית?..
תודה רבה וסליחה על האריכות והפירוט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוקס ואלגוס
קרולין צמח16/03/2008דנית שלום,
ובכן הבעיה שלך נשמעת יותר מסובכת מסתם הלוקס ואלגוס את מדברת על בעיות גובה, עיוות עצמות, משקל עודף וכאבי גב. אינני יודעת איזה שלב ההולקס ואלגוס שלך (1-4) ולכן גם קשה לי לתת לך הערכה, יתכן ואת צריכה ניתוח ויתכן ולא, זה לא MUST הכרח זה רק במקרים קשים חייב, מדרסים מתאים ומתואמים לכל אחד ולבעיה שלו, אין דבר כזה "לא מתאים למדרסים" יש רק לא רוצה. אם תרצי שאבדוק אותך,צרי קשר 03-6731240 ואוכל אולי להסביר לך לפרטי פרטים את הבעיה ואולי גם לפתור לך את הבעיה.
ערב טוב,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
HALLUX VALGUS
דניאל א. וייס30/03/2008שלום רב
רוב ניתוחי HALLUX VALGUS נעשים עם בורג, יש שיטות אחרות שמעטים משתמשים בה בארץ על ידי ניתוח KEY HOLE.
מהידוע לי, עם הבורג סיוכויי הישנות קטנים יותר לעומת השיטה השניה.
אני חוזר ומזכיר שאם הניתוח על רקע כאבים יש לשקול אם אין פתרונות אחרים מלבד ניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)