מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מדרסיםטט16/05/2013
הייתי אצל אורטופד והוא רשם:כפות רגליים שטוחות גמישות דו"צ, נוירווסקולרית תקין, קשת אחורית שטוחה, חולשה של ה POST TIB, ציר כף הרגל תקין והוא המליץ לי על מדרסים עם הגבהה מדיאלית מחומרים רכים. הלכתי לאחד המכונים והם המליצו לי לעשות מדרסי BIO בייצור CNC מכיוון שלטענתם עם הגודל שלי ( 1.89, 95 ק"ג) מדרסים רכים לא יהיו לי טובים. הלכתי למכון אחר שהמליצו לי דווקא לעשות אצלם מדרסים שעשויים מחומרים פולימורים ושעם. על פניו נראה שהCNC זאת טכנולוגיה יותר מתקדמת, השאלה אם זה באמת מומלץ לעשות את הCNC בהתחשב במצב הרגל(הCNC עולה 1,000 ש"ח יותר!)? אני סובל לפעמים מכאבי גב ורגליים, השאלה אם מדרסים שעשויים משעם ופולימור מספיק טובים??? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים - תגובה
ראובן קרמר22/05/2013עדיין לא שמעתי מה זה CNC ועם הוא עובד, אם האורטופד המליץ על מדרסים רכים כדאי להקשיב לו, כדאי להתחיל עם הדברים הזולים ולראות איך הם עובדים, אם זה לא מתאים המכון תמיד יכול להתאים את זה אחר כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)