מדרסים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים
    טט
    16/05/2013

הייתי אצל אורטופד והוא רשם:כפות רגליים שטוחות גמישות דו"צ, נוירווסקולרית תקין, קשת אחורית שטוחה, חולשה של ה POST TIB, ציר כף הרגל תקין והוא המליץ לי על מדרסים עם הגבהה מדיאלית מחומרים רכים. הלכתי לאחד המכונים והם המליצו לי לעשות מדרסי BIO בייצור CNC מכיוון שלטענתם עם הגודל שלי ( 1.89, 95 ק"ג) מדרסים רכים לא יהיו לי טובים. הלכתי למכון אחר שהמליצו לי דווקא לעשות אצלם מדרסים שעשויים מחומרים פולימורים ושעם. על פניו נראה שהCNC זאת טכנולוגיה יותר מתקדמת, השאלה אם זה באמת מומלץ לעשות את הCNC בהתחשב במצב הרגל(הCNC עולה 1,000 ש"ח יותר!)? אני סובל לפעמים מכאבי גב ורגליים, השאלה אם מדרסים שעשויים משעם ופולימור מספיק טובים??? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים - תגובה

ראובן קרמר
    22/05/2013

עדיין לא שמעתי מה זה CNC ועם הוא עובד, אם האורטופד המליץ על מדרסים רכים כדאי להקשיב לו, כדאי להתחיל עם הדברים הזולים ולראות איך הם עובדים, אם זה לא מתאים המכון תמיד יכול להתאים את זה אחר כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו