פלנטר פאסיטיס

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פלנטר פאסיטיס
    אורה
    20/10/2013

שלום יש לי בעקב רגל ימין פלנטר פאסיטיס(דורבן) כחודשיים אני בטיפול פיזיותרפיה אולטראסאונד ומקפידה לבצע מתיחות בבית אך ללא הטבה קראתי באינטרנט שיש אופציה לזריקת קורטיזון מקומית אך זה עלול לגרום להחלשת הרצועה. האם החלשות הרצועה כתוצאה המזריקה הוא תהליך הפיך? האם אחרי הריפוי והטבה באמצעות פעילות גופנית מותאמת ניתן לחזק את הרצועה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלנטר פאסיטיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלנטר פאסיטיס - תגובה

ראובן קרמר
    21/10/2013

זריקה אחת לא מחלישה, אך שתיים שלוש יכולות להחליש, כדאי לפנות בזה לאורטופד שלך, אפשר לנסות ללכת עם מדרסים בהתאמה אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלנטר פאביטיס

אורה
    22/10/2013

האם ההחלשות היא לתמיד או שזה הפיך?
    תודה על התשובה
    נ.ב אני כבר חודש עם מדרסים בהתאמה אישית ללא הטבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלנטר פאביטיס - תגובה

ראובן קרמר
    23/10/2013

החולשה נשארת לאורך זמן, אחרי שנה עדיין אפשר לראות את החומר מסביב לגיד (בזמן ניתוח), אם המדרס לא עוזר להחזיר למי שהכין אותו ולבקש אחד אחר שייסדר אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו