מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים עזים בכף הרגלליטל10/01/2014
היי. אני ליטל בת 25.
לפני כחודש התחילו לי כאבים ברגל ימין מתחת לברך (איפה ששריר התאומים) הכאבים נמשכו שבועיים ועברו למאחורי הברך.. והתחילו לי דקירות. ביקרתי אצל אורתופד , עשו לי צילומים, והוא אמר לי שזו דלקת גידים. הוא רשם לי תרופות לדלקת ל10 ימים.
כעבור 3 ימים התחילו לי כאבים בכף רגל שמאל... כאבים נוראיים שלא איפשרו לי לעמוד בנוחות על כף הרגל. מיד ניגשתי לאורתופד הוא בדק את כף הרגל וראה מן גוש בצד ימין של כף הרגל מתחת לעקב. הוא שלח אותי לצילום אולטרסאונד ולפי התשובות הכל תקין. הוא אמר שכנראה זה בגלל הנעליים שאני נועלת ושאני צריכה להחליף אותם. מיד אחרי זה הלכתי לקנות נעליים של ניו באלנס (מה שהרופא המליץ). הכאבים פחתו... והיום לקראת הצהריים הכאבים חזרו, יותר כואב ממה שהיה בהתחלה.. זה לא מאפשר לי לעמוד ללכת ולעבוד... מה זה יכול להיות?
חשוב לי לציין שבשנתיים-שלוש האחרונות אני עובדת באופן רציף בעבודה פיזית, בעמידה מממוצע 9-10 שעות ביום, והיום הכאבים העזים האלה לא מאפשרים לי להמשיך לעבוד. מה עליי לעשות.? זה נורא מתסכל! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בכף הרגל - תגובה
ראובן קרמר01/02/2014שלום רב,
אני מצטער, אבל בלי בדיקה לא ניתן לדעת מה הבעיה.
יכול להיות שעמידה ממושכת גורמת לזה.
תפני לאורטופד כף רגל או פודיאטור לבדיקה נוספת.
ראובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)