כאבים עזים בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בכף הרגל
    ליטל
    10/01/2014

היי. אני ליטל בת 25.
    לפני כחודש התחילו לי כאבים ברגל ימין מתחת לברך (איפה ששריר התאומים) הכאבים נמשכו שבועיים ועברו למאחורי הברך.. והתחילו לי דקירות. ביקרתי אצל אורתופד , עשו לי צילומים, והוא אמר לי שזו דלקת גידים. הוא רשם לי תרופות לדלקת ל10 ימים.
    כעבור 3 ימים התחילו לי כאבים בכף רגל שמאל... כאבים נוראיים שלא איפשרו לי לעמוד בנוחות על כף הרגל. מיד ניגשתי לאורתופד הוא בדק את כף הרגל וראה מן גוש בצד ימין של כף הרגל מתחת לעקב. הוא שלח אותי לצילום אולטרסאונד ולפי התשובות הכל תקין. הוא אמר שכנראה זה בגלל הנעליים שאני נועלת ושאני צריכה להחליף אותם. מיד אחרי זה הלכתי לקנות נעליים של ניו באלנס (מה שהרופא המליץ). הכאבים פחתו... והיום לקראת הצהריים הכאבים חזרו, יותר כואב ממה שהיה בהתחלה.. זה לא מאפשר לי לעמוד ללכת ולעבוד... מה זה יכול להיות?
    חשוב לי לציין שבשנתיים-שלוש האחרונות אני עובדת באופן רציף בעבודה פיזית, בעמידה מממוצע 9-10 שעות ביום, והיום הכאבים העזים האלה לא מאפשרים לי להמשיך לעבוד. מה עליי לעשות.? זה נורא מתסכל! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בכף הרגל - תגובה

ראובן קרמר
    01/02/2014

שלום רב,

אני מצטער, אבל בלי בדיקה לא ניתן לדעת מה הבעיה.

יכול להיות שעמידה ממושכת גורמת לזה.

תפני לאורטופד כף רגל או פודיאטור לבדיקה נוספת.

ראובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו