מדרסים ודורבן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים ודורבן
    רונית
    06/04/2008

שלום רב ד"ר וייס

אני כותבת בשם ידיד שאובחן אצלו דורבן ברגל. האורטופד המליץ על מדרסים. לאחר שיחה עם מספר אנשים הבנתי שיש מבחר רחב של מדרסים בשוק, ולא תמיד היקרים הם הטובים. אשמח אם תוכל לעזור לי בנידון:
    1. באמצעותו לקבל החזרים מקופ"ח (ביטוח עדיף) ואז עלות המדרס סביבות 200ש"ח.
    2. האם בכל מקרה צריך מדרס? פיזיוטרפיסטית אמרה לי שלפעמים מספיק מתיחות, טיפול מקומי בחום, ומנוחה ואז זה עובר.
    3. הכיצד אפשר ללכת בקיץ עם סנדלים ומדרסים?
    4. האם יש איכויות שונות של מדרסים בשוק? האם הם עשויים מחומרים שונים? ועד כמה מומלץ להשקיע במדרס?
    5. כל כמה זמן צריך להחליף מדרסים?

מודה לך מאוד על זמנך , רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים ודורבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן

קרולין צמח
    06/04/2008

ערב טוב רונית,
    נכון שהפנת את שאלתך לוייס דניאל אבל תרשי לי לענות לך.
    דבר ראשון לדורבן יש המון טיפולים מסוגים שונים גם פיזיוטרפיה ומתיחות וגם מדרסים וגם עוד לא מעט אופציות אחרות. סוג הטיפול משתנה מאדם לאדם, צרכיו וחומרת מצבו, ואת זה רק הפציינט יכול להרגיש ולבטא.
    במידה ומחליטים על מדרסים ובכן יש המון סוגי מדרסים לא רק בתווכי מחירים אלא גם מבחינת האלמטים שבהם, שמאפשרים לאזן את מנח כף הרגל על הקרקע ומונעים כאבים. יש לגשת למומחה דבר ראשון (פודיאטור) אשר יחליט מה חשוב שיבנו במדרס, ואז עם המרשם שלו לגשת לאורטוטיסט שיבצע את ההוראות. המחיר הוא כבר החלטה שלכם אבל בהחלט מדרסים מקופות חולים יכולים לעזור, צריך לדעת למי לפנות. (צייני לאיזה קופה החבר שייך).
    לגבי כמה זמן אפשר להיות עם מדרס, ובכן זה תלוי גם במדרס וגם במי שנועל אותם, משקל גוף, פעולות יומיום, ספורט וכולי... ולגבי מדרס בסנדל ובכן יש סנדלים שאפשר להוציא מהם את המדרס הפנימי ולהכניס במקומו מדרסים.
    מקווה שקיבלת מספיק אינפורמציה כדי להמשיך הלאה,
    בהצלחה,
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו