מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ציפורן שמתרוממת ונעקרתהילה26/05/2014
היי . אני פונה אליכם לאחר נסיונות כושלים לגלות מהי הבעיה בציפורן שלי. הכל התחיל לפני שנתיים ,קיבלתי מכה בציפורן בבוהן ומאז היא החליפה צבע והתחילה להתרומם. כעבור חצי שנה היא כבר היתה מורמת ומנותקת כמעט לחלוטין מהעור אבל עדיין הייתה מחוברת חזק לשורש. פניתי לכירוג והוא עקר לי אותה . סבלתי מכאבי תופת איומים ראיתי כי מתחת לציפורן שנעקרה גדלה ציפורן חדשה אבל ממש רק ההתחלה. כעבור שנה שוב אותו סיפור. הציפורן גדלה ושוב התחילה להתרומם,רק שהפעם היא לא הייתה מחוברת יותר לשורשים. בעקבות מכה קטנה שקיבלתי בציפורן חצי ממנה יצא מהשורש ובמיון נאלצו לעקור אותה שוב רק שהפעם זה היה יוצר כואב עם זריקות הרדמה רבות וסבל רב . היום,כעבור חצי שנה אני מיואשת. הציפורן גדלה ושוב בגוון מוזר ומתחילה להתרומם בפעם השלישית! עברתי בדיקה לזיהוי פטרייה ואין לי מרחתי משחות ושום דבר לא עוזר.. אני כבר אובדת עצות !!אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש,הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורן שמתרוממת ונעקרת - תגובה
דניאל א. וייס02/06/2014נראה כשילוב של פטרת ובעיה כנראה במקום צמיחת הציפורן כתוצאה מהטראומה שהיא ספגה בעבר.
יש מקום לשקול טיפול אנטי פטרייתי ולראות כיצד הציפורן גדלה מחדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)