מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאב כללי בכף הרגל, ועקצוץ באצבעותרונה31/07/2014
אחרי הליכה של שעה וחצי- אני לא מסוגלת יותר לעמוד על כפות הרגלים, מרגישה כאב חזק בכל שטח פות הרגליים, (תחושת עייפות מוחלטת לדרוך על כפות הרגליים) ללא קשר לנעליים, חייבת לשכב וגם במצב שכיבה כאב כללי בשתי כפות הרגליים עם עקצוץ בבל האצבעות. הכאב והעייפות באותו יום נמשכים במשך שעות אחרי הליכה של שעה וחצי.
ללא קשר לעונה- בכל סוג נעל סגורה - פתוחה. (לא נועלת עקבים בכלל ).
מה מומלץ לעשות - למה משייכים מצב כזה של אפיסת כוח לעמוד על כפות הרגליים אחרי הליכה של שעה וחצי. (יש לי גם בעיות בחוליות הצוואר והמותניים.
האם מומלץ מדרסים איזה סוג - אני שייכת לקופת חולים כללית.
כמו כן יש לי בעייה נוספת בכפות הרגליים הזעה ביום- בלילה בכל עונה - (מזיעה מאד יש במצח ובפנים ) לא בידיים כן מזיעה מאד ברגליים בשתיהן. יש בעיה בבלוטת התריס והיא מטופלת באלטרקוסין .
בתודה מראש על כל תשובה בנושא. (גיל 62 משקל מעל הרצוי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כללי בכף הרגל, ועקצוץ באצבעות - תגובה
ראובן קרמר17/08/2014אם את מרגישה עקצוצים ויש לך בעיות עם החוליות ייתכן שניתפס עצב וכדאי לפנות לניורולוג בכדי לראות מה הבעיה. כדאי גם לבדוק שאין סוכרת, כיוון שזה גם יכול לגרום לתחושות כאלה בכף הרגל. מדרסים לפי מידה יכולים לתת תמיכה ולעזור לכף הרגל. כמו כן, כדאי להתייעץ עם הרופא ולהחליף את תרופת האלטרוקסין ל- "יוטירוקס".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)