כאב כללי בכף הרגל, ועקצוץ באצבעות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאב כללי בכף הרגל, ועקצוץ באצבעות
    רונה
    31/07/2014

אחרי הליכה של שעה וחצי- אני לא מסוגלת יותר לעמוד על כפות הרגלים, מרגישה כאב חזק בכל שטח פות הרגליים, (תחושת עייפות מוחלטת לדרוך על כפות הרגליים) ללא קשר לנעליים, חייבת לשכב וגם במצב שכיבה כאב כללי בשתי כפות הרגליים עם עקצוץ בבל האצבעות. הכאב והעייפות באותו יום נמשכים במשך שעות אחרי הליכה של שעה וחצי.
    ללא קשר לעונה- בכל סוג נעל סגורה - פתוחה. (לא נועלת עקבים בכלל ).
    מה מומלץ לעשות - למה משייכים מצב כזה של אפיסת כוח לעמוד על כפות הרגליים אחרי הליכה של שעה וחצי. (יש לי גם בעיות בחוליות הצוואר והמותניים.
    האם מומלץ מדרסים איזה סוג - אני שייכת לקופת חולים כללית.

כמו כן יש לי בעייה נוספת בכפות הרגליים הזעה ביום- בלילה בכל עונה - (מזיעה מאד יש במצח ובפנים ) לא בידיים כן מזיעה מאד ברגליים בשתיהן. יש בעיה בבלוטת התריס והיא מטופלת באלטרקוסין .
    בתודה מראש על כל תשובה בנושא. (גיל 62 משקל מעל הרצוי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כללי בכף הרגל, ועקצוץ באצבעות - תגובה

ראובן קרמר
    17/08/2014

אם את מרגישה עקצוצים ויש לך בעיות עם החוליות ייתכן שניתפס עצב וכדאי לפנות לניורולוג בכדי לראות מה הבעיה. כדאי גם לבדוק שאין סוכרת, כיוון שזה גם יכול לגרום לתחושות כאלה בכף הרגל. מדרסים לפי מידה יכולים לתת תמיכה ולעזור לכף הרגל. כמו כן, כדאי להתייעץ עם הרופא ולהחליף את תרופת האלטרוקסין ל- "יוטירוקס".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו