מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בעיה באצבעות הרגלייםמאיה21/04/2008
שלום, אני בת 17 וחצי וסובלת מבעיה באצבעות הרגליים שלי
האצבע הרביעית שלי קצרה ומתחילה בנמוך מהאחרות. לא נולדתי עם זה אך זה התחיל להתפתח בגיל 6 בערך.
זה מאוד מפריע לי ואני לא מסוגלת ללכת עם נעליים פתוחות כי זה פשוט לא אפשרי מבחינה אסטתית
אני מרגישה בושה גדולה לחשוף את הרגל ומתוך ניסיון נתקלתי בהרבה מבטים מוזרים
תשובה כמו "אל תיתיחסי לאחרים" או "לא רואים את זה בכלל" לא בדיוק עוזרת לי
מחכה לעזרה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבעות הרגליים (בהונות)
דניאל א. וייס22/04/2008מאיה שלום רב
אני מאוד יכול להבין את ההשלכות החברתיות לבעייתך
ראשית דעי לך שזאת תופעה נפוצה ואולי עובדה זו היא בחזקת צרת רבים חצי נחמה (ולא נחמת שוטים)
אין דרך להאריך זאת אלא אולי ע"י ניתוח קוסמטי ואיני בטוח שזה כדאי. ישנה אפשרות קוסמטי אחרת והיא להלביש תותבת שבנויה ומעוצבת באופן אישי למבנה, צורת וצבע רגלך וע" י כך תוכלי להלך בלי שיבחינו בבעייתך
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהונות
דניאל א. וייס22/04/2008ושכחתי להוסיף שהכי טוב זה באמת להתעלם מהערותיהם של אחרים ו/או להלך עם נעליים או סנדלים שסגורות מלפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מאיה22/04/2008קודם כל תודה רבה!
תוכל להגיד לי איפה אוכל למצוא מקום שמתמחה בתותבות מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מכון ומעבדה אורטופדית - תותבות
דניאל א. וייס27/04/2008שם המקום: ארטופדיק מאסטרס
של ירון וכפיר
טלפון: 03-5355858
נפגשתי אתם בתערוכה בגני התערוכה ומאוד התרשמתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)