נפיחות בכפות הרגלים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נפיחות בכפות הרגלים
    שגב
    08/01/2015

בן 65 ,סובל 26-27 שנים מיתר לחץ דם והפרעות שינה, ל-ל.ד. נוטל כ-20 שנה נורווקס/אמלודיפין,(חוסמי תעלות הסידן)10 מ"ג ליום, להפרעות שינה -1 מ"ג קסנקס לפני השינה.
    לפני שנתיים הופיעו לי הפרעות קצב בלב(פרפור פרוזדורים) ונגדם אני נוטל קרדילק וטמבוקור,עוסק שנים רבות בפעילות גופנית(הליכה מתונה) 2-3 פעמים בשבוע,11-13 ק"מ בכל אימון,

זה בערך כשנה מרגיש נפיחות בכפות הרגליים(מרגיש שאני דורך על בלונים מתחת לכפות הרגליים) וכאבים בכפות הרגלים כשאני מניח את כפות הרגליים יחף על הריצפה ,בתוך נעלים אין כאבים אבל מרגיש שהרגליים "מטיילות" בתוך הנעל.

בשבועיים האחרונים הפסקתי להתאמן בהליכה,אבל אין שיפור במצב הנפיחות והכאבים כשאני דורך יחף על הרצפה.

איזה טיפול יש לבעיה זו ולאיזה רופא מומחה עלי לפנות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בכפות הרגלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בכפות הרגלים - תגובה

דניאל א. וייס
    11/01/2015

שלום רב
    ישלבצע ברור כלי דם ועם התוצאות להגיע גם לפודיאטור ולאחר ברור עימם ניתן יהיה להגיע לקביעת סוג הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר.

שגב
    11/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו