מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..שרית11/05/2008
שלום
אני לא סובלת את אצבעות הרגליים שלי. אצבע אמצאית ארוכה יותר מהבוהן בשתי הרגליים, והשניים האחרות עקומות ומכוערות. ( יש על כל אצבע 2 עצמות הבולטות למעלה.. ) אני סובלת מאוד ואף פעם לא הולכת עם נעל פתוחה אפילו בקייץ אני תמיד עם גרביים בבית מבושה. איך אפשרי לתקן זאת בניתוח קוסמטי מה ההשלכות האם אי פעם אוכל ללכת עם נעל פתוחה לאחר הניתוח??? האם תוכל להמליץ לי למי לפנות אני שייכת לקופת חולים כללית. והאם ניתוח זה שהוא קוסמטי בעצם, אפשרי רק דרך פרטי? יש לציין שאני סובלת רבות מכך וזה מפריע לי להיות כמו כולם אנא מחכה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..
דניאל א. וייס11/05/2008ליישר בהונת יש צורך בניתוח בלבד.
כדאי לפנות לד"R ריצ'ארד יפה בי-ם המומחה גדול בנושא והוא יוכל גם לתת מענה לסוגי הפרוצדורת והשלכותיהן
הרבה הצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית, צרי איתי קשר בבקשה, תודה.
גיא19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי מייל - [email protected]
גיא19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהונות ארוכות
ד''ר זאב פלדברין28/09/2008העיוות כפי שאת מתארת מטופל על ידי חלק מהפודיאטרים אך גם אורטופדים מומחים בתחום כף הרגל יכולים לעזור . במידה ותרצי את מוזמנת לפנות לבדיקה במרפאתי ,לפי התיאור שלך מדובר בצורך בתיקון כירורגי שניתן לבצע דרך הקופה במסגרת המושלם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)