אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..
    שרית
    11/05/2008

שלום
    אני לא סובלת את אצבעות הרגליים שלי. אצבע אמצאית ארוכה יותר מהבוהן בשתי הרגליים, והשניים האחרות עקומות ומכוערות. ( יש על כל אצבע 2 עצמות הבולטות למעלה.. ) אני סובלת מאוד ואף פעם לא הולכת עם נעל פתוחה אפילו בקייץ אני תמיד עם גרביים בבית מבושה. איך אפשרי לתקן זאת בניתוח קוסמטי מה ההשלכות האם אי פעם אוכל ללכת עם נעל פתוחה לאחר הניתוח??? האם תוכל להמליץ לי למי לפנות אני שייכת לקופת חולים כללית. והאם ניתוח זה שהוא קוסמטי בעצם, אפשרי רק דרך פרטי? יש לציין שאני סובלת רבות מכך וזה מפריע לי להיות כמו כולם אנא מחכה לתשובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..

דניאל א. וייס
    11/05/2008

ליישר בהונת יש צורך בניתוח בלבד.
    כדאי לפנות לד"R ריצ'ארד יפה בי-ם המומחה גדול בנושא והוא יוכל גם לתת מענה לסוגי הפרוצדורת והשלכותיהן
    הרבה הצלחה

דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית, צרי איתי קשר בבקשה, תודה.

גיא
    19/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי מייל - [email protected]

גיא
    19/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהונות ארוכות

ד''ר זאב פלדברין
    28/09/2008

העיוות כפי שאת מתארת מטופל על ידי חלק מהפודיאטרים אך גם אורטופדים מומחים בתחום כף הרגל יכולים לעזור . במידה ותרצי את מוזמנת לפנות לבדיקה במרפאתי ,לפי התיאור שלך מדובר בצורך בתיקון כירורגי שניתן לבצע דרך הקופה במסגרת המושלם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו