מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דלקות בעקבות שברי מאמץ בעצמות המסרקזוהר26/02/2016
שלום אני רצה המון זמן למרחקים ארוכים ולפני 3 חודשים ביצעתי מיפוי עצם ואוחנו לי שברי מאמץ בשוק ובכל עצמות המסרק בדרגות 1-2, מאז אני ללא פעילות גופנית כלל ומנוחה מוחלטת 3 חודשים
עם הזמן התחילו כאבים טרגישויות בכף הרגל כל נגיעה הכי קטנה מתחת למסרקים ובקרסול מלווה בכאבים נוראייים אני עם מדרסים ועדיין מתקשה בהליכה וצולעת לא יכולה לעמוד על כפות הרגללים מעבר ל5 דקות ביצעתי MRI אלו התוצאות:
1. מודגמת עוצמת אות תקינה מלשד העצמות.
2. מפרק טיביו-טלארי ללא נוזל יתר.
3. גידים קדמיים תקינים.
4. מעט נוזל במעטפת של הגידים במדור הפנימי.
5. גידים לטרלים תקינים.
6. רצועת ATFL תקינה. הסינדסמוזיס הודגם תקין
7. שינוים בצקתיים לא מתקדמים בחלקו העמוק של הדלתואיד משני הצדדים.
8. גיד אכילס תקין.
9. פסיה פלנטריס תקינה.
10. שינויים ארטרוטיים MTP של הבוהן הראשונה כולל מפרק מטטרסו ססמואידלי
תוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר בסעיפים 4,7,10 ? מה חומרת הבעיה? יש לי דלקת פרקים? ולמי לפנות? אני כבר 3 חודשים עם פיזיוטרפיה וללא הצלחה.. ולא מצליחה ללכת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקות בעקבות שברי מאמץ בעצמות המסרק - תגובה
דניאל א. וייס28/02/2016שלום רב
בשברי מאמץ מלבד השיקום צריך לברר מה גרם מבחינה מכנית להווצרות הבעיה
על כן נכון להוועץ עם פודיאטור שיבצע בדיקה ביומכנית אשר יכוון מה זקוק לתמיכה או לייצוב בהליכה שלך ואז לקבוע מסלול טיפול נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)