חשד שגיבסו לי בלי להעמיד הרגל במקומה ולא יירפא

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• חשד שגיבסו לי בלי להעמיד הרגל במקומה ולא יירפא
    בתיה
    24/11/2016

חזרתי מטרם לא מזמן..הייתי בנסיעות טרמפים שעות רבות בלי יכולת לדרוך על הרגל שירדתי מגובה בקפיצה עם לוחות כבדים ביד ורגלך ימין התעקמה ומייד התנפחה מאד..לא עבר לא יעבור ככה..אם לא נכנס שני צילומים אוסיף..בצילום מוטה רואים חתיכות קטנות של עצם בצד..ליד הנפיחות במרכז הרגל מימין..בצילום מלמעלה רואים שהרגל העצם כאילו עלתה למעלה..כואב לי מאד זה לא יכול להחליםן..אמרו לי שאין שבר רק סדק וגיבסו לי בלי שום ייצוב..אני רחוק מאד מטרם..מה אעשה? מצרגישה שעם הגבס גם..הרגל תלך כי היא לא מיוצבת במקום האברים..מה לעשות? דחוף! פה בעיר שלי אין למי לפנות..מרכז רפואי קטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונה יותר גדולה הרגל מונחת..

בתיה
    24/11/2016

המרכז ימינה התנפח וכואב.איאפשר לעמוד..רק גיד הבוהן מרגיש שפיר קצת עד מרכז הרגל...שם אנדרלמוסיה ..אך גיבסו ושלחוני..וזה מאד רחוק.מה לעשות? מרגישה שלא יירפא כך בלי הזזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לגבס לא נכון?

דניאל א. וייס
    20/12/2016

כדאי שתפני לפודיאטור או אורטופד עם הצילום שיבדוק אותך ובהתאם לקבל טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.פחות כואב

בתיה
    20/12/2016

ואני הולכת כשצריכה..רק כל פעם זה מרגיש מתפרק..רואים בצילום המוטה שתי חתיכות שאמרו לי במיון שזו עצם שנשברו ולא במקום...מה הגוף יעשה עם שתי חתיכות עצמות שלא החזירו? זה לא נעשה דלקתי? וכל המרכז שם ימינה ובאמצע עדיין מפורק..לא במקום..התייאשתי כי הייתי במרפאת כף רגל והשאירו אותי ככה עם חבישה אלסטית(שכעת אין לי) ואמר לחכות חודשיים..זה נראה לי שיישאר מום קבוע..רחמנא ליצן.בולט שם עצם לא במקום במרכז מימיןם..אך העקב והאצבעות בצד שמאל של הרגל שפיר.הצילום ישן מיום המקרה או מחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו