מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים בכרית כך הרגליעל11/03/2018
שלום. אני בת 21. לפני כשנה וחצי (אחרי תקופה עמוסה בעבודה שנאלצתי לעמוד רוב היום) הרגשתי בכרית כף הרגל מין גוש כזה. הרגשתי את זה רק כשהלכתי יחפה. יצא לי ללכת לפודיאטור בעקבות זה והוא אמר שהוא חושב שזה עצם של אחת האצבעות שבולטת כלפי מטה.( אני מרגישה את זה בעצם של הכצבע השלישית). הוא אמר שכל עוד אין כאבים אין טעם לטפל בזה. עכשיו, אחרי כחצי שנה מהטיפול, התחלתי להרגיש עוד בליטה כשאני דורכת, כאילו עוד עצם בולטת החוצה. (זה בשתי הרגליים). בשבוע הראשון לא היו כאבים רק הרגשה של בליטות כשדרכתי. אבל הימים האחרונים אני מתחילה להרגיש כאב, זה מתחיל לכאוב לי. אני מרגישה שם גם דקירות לפעמים ואפילו מתחת לבוהן יש לי דקירות (בכרית כף הרגל מתחת לעצם של הבוהן). אני ממש בלחץ ואני לא יודעת מה לעשות, אני מפחדת שהכאב יחמיר זה כבר ממש כואב.
רציתי לפנות שוב לרופא שטיפל בי אך הוא כבר לא עובד בעיר שלי, ולא מצאתי עיד פודיאטור. מה זה ואיך אפשר לטפל בזה??
והכי חשוב- האם זה עובר כשמטפלים בזה או שזה ישאר ככה לתמיד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההודעה. הוספת הצילום שעשיתי
יעל14/03/2018היי, אני מוסיפה גם צילום שעשיתי לפני חצי שנה בכפות הרגליים בעקבות זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ההודעה. הוספת הצילום שעשיתי
יעל14/03/2018היי, אני מוסיפה גם צילום שעשיתי לפני חצי שנה בכפות הרגליים בעקבות זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
יעל14/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
יעל14/03/2018
יעל14/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים בכף רגל
דניאל א. וייס20/03/2018יכולים להיות מספר בעיות או גורמים שתורמים לבעייתך.
ונכון לפנות לפודיאטור עם כל החוות דעת, צילומים וכו' יחד עם כף הרגל ולקבל אבחון מדוייק.
מטרת הפורום כאן לתת כיוון דרך ולא להיות אמצעי לחסוך ביקור אצל מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל23/03/2018ברור. זה לא במקום ביקור אצל מומחה. פשוט עד התור לאורתופד יש מלא זמן. רציתי לדעת מה קורה ולא לחיות בחוסר וודאות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)