מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
דניאל א. וייס
- סובלת מכאב ונפיחות בקרסולסתיו16/07/2018
שלום,
מזה מספר חודשים אני סובלת מנפיחות וכאבים בקרסול ימין. הייתי אצל אורתופד והוא הפנה אותי לעשות צילום רנטגן, בדיקות דם ואולטרסאונד.
בתוצאת בדיקת הרנטגן נכתב: אין לשלול בוודאות אזור ליטי בקצה הדיאסטלי של הפיבולה. דרוש ייעוץ אורטופדי.
תוצאות בדיקות בדם החריגות שיצאו:
ANTISTREPTOLYSIN - 233.8 IU/ML
NEUTROPHILS - 41.90%
MCV - 78 FL
MCH - 24.70 PG
MCHC - 31.60 G/DL
PLATELETS - 568 K/UL
בדיקות האולטרסאונד יצאו תקינות
מציינת כי אני בת 21, בריאה בד"כ.
קבעתי תור חאורתופד אך התור נקבע רק לעוד חודש, ואני כרגע עדיין סובלת מכאבים ולא יודעת מה לעשות.
מצרפת את תצלומי הרנטגן.
אשמח לחוות דעתך, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונת רנטגן נוספת
סתיו16/07/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת רנטגן נוספת
סתיו16/07/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה: סובלת מכאב ונפיחות בקרסול
דניאל א. וייס05/08/2018שלום רב
תריכ להתבצע בדיקה קלינית עם הצילום. ובהתאם לזה לאבחן ולקבןע מדיניות טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)