דלקת בבוהן של רגל שמאל בעקבות ציפורן חודרנית

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דלקת בבוהן של רגל שמאל בעקבות ציפורן חודרנית
    קרן
    10/08/2020

לפני 4 חודשים הכנסתי איזה מכשיר להרים ציפורן חודרנית ועכשיו אני משלמת את המחיר. מאז המקום הזדהם, נוצרה שמה דלקת חריפה שלקח לה הרבה זמן להחלים רציתי לציין שאני חולת סוכרת אחר תכינו קצת שיהיה שיפור שהאצבע תרגע ובמקום ירגע עשיתי אמבטיות עם אשלגן, זה עזר קצת עכשיו אמא שלי גזרה את הפינה של הציפורן ובמקום החלים אבל נשאר משהו אדום עכשיו השתפר ולא לקחתי אנטיביוטיקה ועכשיו עוד פעם המקום החמיר. נהיה לי קליפה ואתמול עשיתי אמבטיה ושמתי משחה שחורה והמצב היום החמיר, יש לי כאבים איומים באצבע, המקום מודלק דיברתי עם רופא באונליין משפחה נתן אוגמטין 875 מ"ג ל-7 ימים פעמיים ביום, אבל אני חולת סוכרת אני לא יכולה לשכב מרוב הכאבים עשיתי אמבטיות עם סבון רפואי אני היום גזרנו רק את הציפורן וצרחתי מכאבים אני מקווה הרופא אמר לא לעשות אמבטיות אלה לשים סבון ואם זרם מים עדין לעשות על האצבע סבל ממש סבל אני סובלת. לקחתי את הטיפול הרפואי מה זה יעשה לדלקת מייבש אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולת סוכרת עם בוהן מודלק ומזוהם

דניאל א. וייס
    23/11/2020

כחולת סוכרת עם כזה מקרה חמור - יש לפנות בדחיפות לעזרה רפואית - רופא משפחה, אחות, פודיאטור ולא להתייעץ אונליין
    מקווה שקבלת מענה עד עתה ולא, יש לפנות ישירות למרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו