מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דלקת בבוהן של רגל שמאל בעקבות ציפורן חודרניתקרן10/08/2020
לפני 4 חודשים הכנסתי איזה מכשיר להרים ציפורן חודרנית ועכשיו אני משלמת את המחיר. מאז המקום הזדהם, נוצרה שמה דלקת חריפה שלקח לה הרבה זמן להחלים רציתי לציין שאני חולת סוכרת אחר תכינו קצת שיהיה שיפור שהאצבע תרגע ובמקום ירגע עשיתי אמבטיות עם אשלגן, זה עזר קצת עכשיו אמא שלי גזרה את הפינה של הציפורן ובמקום החלים אבל נשאר משהו אדום עכשיו השתפר ולא לקחתי אנטיביוטיקה ועכשיו עוד פעם המקום החמיר. נהיה לי קליפה ואתמול עשיתי אמבטיה ושמתי משחה שחורה והמצב היום החמיר, יש לי כאבים איומים באצבע, המקום מודלק דיברתי עם רופא באונליין משפחה נתן אוגמטין 875 מ"ג ל-7 ימים פעמיים ביום, אבל אני חולת סוכרת אני לא יכולה לשכב מרוב הכאבים עשיתי אמבטיות עם סבון רפואי אני היום גזרנו רק את הציפורן וצרחתי מכאבים אני מקווה הרופא אמר לא לעשות אמבטיות אלה לשים סבון ואם זרם מים עדין לעשות על האצבע סבל ממש סבל אני סובלת. לקחתי את הטיפול הרפואי מה זה יעשה לדלקת מייבש אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולת סוכרת עם בוהן מודלק ומזוהם
דניאל א. וייס23/11/2020כחולת סוכרת עם כזה מקרה חמור - יש לפנות בדחיפות לעזרה רפואית - רופא משפחה, אחות, פודיאטור ולא להתייעץ אונליין
מקווה שקבלת מענה עד עתה ולא, יש לפנות ישירות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)